Піца «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться перекусити? беріть лаваш, улюблені продукти і готуйте швидку піцу. З приготуванням такої піци впорається і дитина. Подивіться в моєму рецепті, як приготувати піцу "п'ятихвилинки" .
Щоб приготувати піцу "п'ятихвилинки" навіть не знадобиться робити тісто! Досить взяти круглий і свіжий лаваш. Якщо лаваш буде не свіжим, то піца може поламатися, вибирайте м'який, можна навіть товстіший. В якості начинки підійдуть будь-які інгредієнти.
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Томати - 3 штуки
- Сир моцарела - 100 грам
- Сир пармезан - 100 грам
- Ковбаса салямі - 200 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Томатна сальса - За смаком
Вогонь вимкніть і зберіть піцу: змастіть лаваш томатної сальсою (або томатною пастою, але ще краще - просто перетертими помідорами без шкірки).
Посипте тертим сиром і дрібно порізаної моцарелою.
Посипте тертим сиром і дрібно порізаної моцарелою.
Увімкніть вогонь і готуйте хвилин 5-7, поки не розплавиться сир і ковбаса не схопиться.