Рецепт Піца «п'ятихвилинка» фото

Піца «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Лаваш , Ковбаса
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 хв.

Хочеться перекусити? беріть лаваш, улюблені продукти і готуйте швидку піцу. З приготуванням такої піци впорається і дитина. Подивіться в моєму рецепті, як приготувати піцу"п'ятихвилинки" .

Опис приготування:

Щоб приготувати піцу"п'ятихвилинки" навіть не знадобиться робити тісто! Досить взяти круглий і свіжий лаваш. Якщо лаваш буде не свіжим, то піца може поламатися, вибирайте м'який, можна навіть товстіший. В якості начинки підійдуть будь-які інгредієнти.

  • Лаваш тонкий - 1 штука
  • Томати - 3 штуки
  • Сир моцарела - 100 грам
  • Сир пармезан - 100 грам
  • Ковбаса салямі - 200 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Томатна сальса - За смаком
піца
Лаваш підігрійте на сковороді без масла.
піца
Вогонь вимкніть і зберіть піцу: змастіть лаваш томатної сальсою (або томатною пастою, але ще краще - просто перетертими помідорами без шкірки).
Посипте тертим сиром і дрібно порізаної моцарелою.
піца
Зверху викладіть кружечки ковбаси салямі, посипте рівномірно порізаним на дрібні кубики болгарським перцем. Можете додати листя свіжої руколи або базиліка.
піца
Увімкніть вогонь і готуйте хвилин 5-7, поки не розплавиться сир і ковбаса не схопиться.
піца
Готову піцу п'ятихвилинку подавайте гарячою, дуже смачно з часниковим або томатним соусами. Смачного!

Схожі рецепти