Рецепт Ікра кабачкова з болгарським перцем фото

Ікра кабачкова з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви в пошуках нових і незвичайних рецептів кабачкової ікри, то я розповім вам, як приготувати ікру кабачкову з болгарським перцем! І отримати відмінну корисну закуску до столу!

Опис приготування:

Рецепт кабачкової ікри з болгарським перцем:

1. Приготуйте все інгредієнти. Фрукти чистою, цибуля наріжте півкільцями, болгарський перець, кабачок і моркву наріжте дрібними кубиками.

2. Налийте в маленьку каструлю трохи води, підігрійте, приправити сіллю. Викладіть в неї морква, болгарський перець і кабачок. Як тільки овочі стануть м'якими, зніміть каструлю з вогню, викладіть овочі на друшляк, злийте воду і дайте їм охолонути.

3. Тим часом, розжарити сковороду з рослинним маслом. Викладіть цибулю і обсмажуйте його до тих пір, поки він не підрум'яниться. Потім пропустіть часник, варені овочі і смажену цибулю через м'ясорубку або подрібніть в блендері.

4. Викладіть отриману масу в каструлю, варите 30-40 хвилин. Потім додайте томатну пасту і майонез і тушкуйте ще 20-30 хвилин. Якщо ікра виходить рідкої, відкрийте кришку і тушкуйте ще 20 хвилин до тих пір, поки рідина не випарується.

Після того, як ікра кабачкова з болгарським перцем готова, охолодитися EE. Засукайте в банку. Можете подавати її свіжою, прямо з печі. Вона добре піде для закусок, для гарніру. Овочі дають свій природний смак! Їжте відкриту ікру не більш п'яти днів.

  • Кабачок - 3 штуки (кабачки невеликі, середньої величини.)
  • Болгарський перець - 4 штуки
  • Шпинат - 200 грам (свіжий або заморожений.)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Рослинна олія - За смаком
  • Томатна паста - 70 грам
  • Петрушка - За смаком (свіжа (дрібно рубана) або сушена.)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
Рецепт кабачкової ікри з болгарським перцем:

1. Приготуйте все інгредієнти. Фрукти чистою, цибуля наріжте півкільцями, болгарський перець, кабачок і моркву наріжте дрібними кубиками.

2. Налийте в маленьку каструлю трохи води, підігрійте, приправити сіллю. Викладіть в неї морква, болгарський перець і кабачок. Як тільки овочі стануть м'якими, зніміть каструлю з вогню, викладіть овочі на друшляк, злийте воду і дайте їм охолонути.

3. Тим часом, розжарити сковороду з рослинним маслом. Викладіть цибулю і обсмажуйте його до тих пір, поки він не підрум'яниться. Потім пропустіть часник, варені овочі і смажену цибулю через м'ясорубку або подрібніть в блендері.

4. Викладіть отриману масу в каструлю, варите 30-40 хвилин. Потім додайте томатну пасту і майонез і тушкуйте ще 20-30 хвилин. Якщо ікра виходить рідкої, відкрийте кришку і тушкуйте ще 20 хвилин до тих пір, поки рідина не випарується.

Після того, як ікра кабачкова з болгарським перцем готова, охолодитися EE. Засукайте в банку. Можете подавати її свіжою, прямо з печі. Вона добре піде для закусок, для гарніру. Овочі дають свій природний смак! Їжте відкриту ікру не більш п'яти днів.

Схожі рецепти