Ікра кабачкова з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви в пошуках нових і незвичайних рецептів кабачкової ікри, то я розповім вам, як приготувати ікру кабачкову з болгарським перцем! І отримати відмінну корисну закуску до столу!
Рецепт кабачкової ікри з болгарським перцем:
1. Приготуйте все інгредієнти. Фрукти чистою, цибуля наріжте півкільцями, болгарський перець, кабачок і моркву наріжте дрібними кубиками.
2. Налийте в маленьку каструлю трохи води, підігрійте, приправити сіллю. Викладіть в неї морква, болгарський перець і кабачок. Як тільки овочі стануть м'якими, зніміть каструлю з вогню, викладіть овочі на друшляк, злийте воду і дайте їм охолонути.
3. Тим часом, розжарити сковороду з рослинним маслом. Викладіть цибулю і обсмажуйте його до тих пір, поки він не підрум'яниться. Потім пропустіть часник, варені овочі і смажену цибулю через м'ясорубку або подрібніть в блендері.
4. Викладіть отриману масу в каструлю, варите 30-40 хвилин. Потім додайте томатну пасту і майонез і тушкуйте ще 20-30 хвилин. Якщо ікра виходить рідкої, відкрийте кришку і тушкуйте ще 20 хвилин до тих пір, поки рідина не випарується.
Після того, як ікра кабачкова з болгарським перцем готова, охолодитися EE. Засукайте в банку. Можете подавати її свіжою, прямо з печі. Вона добре піде для закусок, для гарніру. Овочі дають свій природний смак! Їжте відкриту ікру не більш п'яти днів.
- Кабачок - 3 штуки (кабачки невеликі, середньої величини.)
- Болгарський перець - 4 штуки
- Шпинат - 200 грам (свіжий або заморожений.)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Рослинна олія - За смаком
- Томатна паста - 70 грам
- Петрушка - За смаком (свіжа (дрібно рубана) або сушена.)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
1. Приготуйте все інгредієнти. Фрукти чистою, цибуля наріжте півкільцями, болгарський перець, кабачок і моркву наріжте дрібними кубиками.
2. Налийте в маленьку каструлю трохи води, підігрійте, приправити сіллю. Викладіть в неї морква, болгарський перець і кабачок. Як тільки овочі стануть м'якими, зніміть каструлю з вогню, викладіть овочі на друшляк, злийте воду і дайте їм охолонути.
3. Тим часом, розжарити сковороду з рослинним маслом. Викладіть цибулю і обсмажуйте його до тих пір, поки він не підрум'яниться. Потім пропустіть часник, варені овочі і смажену цибулю через м'ясорубку або подрібніть в блендері.
4. Викладіть отриману масу в каструлю, варите 30-40 хвилин. Потім додайте томатну пасту і майонез і тушкуйте ще 20-30 хвилин. Якщо ікра виходить рідкої, відкрийте кришку і тушкуйте ще 20 хвилин до тих пір, поки рідина не випарується.
Після того, як ікра кабачкова з болгарським перцем готова, охолодитися EE. Засукайте в банку. Можете подавати її свіжою, прямо з печі. Вона добре піде для закусок, для гарніру. Овочі дають свій природний смак! Їжте відкриту ікру не більш п'яти днів.