Кабачкова ікра з болгарським перцем на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Різноманітність рецептів з приготування кабачкової ікри може заплутати і збити з пантелику будь-яку господарку. Тому потрібно пробувати готувати різні варіанти ікри, щоб визначитися з улюбленим рецептом.
У цьому рецепті я хочу детально описати, як приготувати кабачкову ікру з болгарським перцем на зиму. Так як у мене в сім'ї воліють, щоб ікра була шматочками, мені доводиться все інгредієнти нарізати кубиками і соломкою, а ви можете просто перемолоти. Тоді консистенція буде однорідною. Беріть тільки найсвіжіші овочі, так як вони більш ароматні. Ікра з додаванням болгарського перцю, виходить більш пряної і дуже смачною. Готуючи ікру, важливо строго дотримуватися час термічної обробки, щоб готовий продукт нормально зберігався. Така заготовка буде хорошим доповненням до страв з картоплі і внесе різноманітність в зиязикай раціон вашої родини.
- Кабачки - 2 штуки
- Перець солодкий - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
- Цукор - 1 щіпка
- Перець горошком - 2-3 штук