Рецепт Кабачкова ікра з перцем на зиму фото

Кабачкова ікра з перцем на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі, Помідор, Морква, Болгарський перець, Кабачок
Пісні страви
На обід
Заготовки

Кабачкова ікра - смачна і популярна закуска, яку часто заготовляють на зиму. У класичному рецепті присутній кабачок, болгарський перець, томати і морква. Виходить дуже ситно і пікантно!

Зазвичай я не закочував всю ікру в банки, просто залишаю частину ікри, щоб їсти тут і зараз. Власне, кабачкова ікра виходить дуже насиченою і апетитною. Завдяки класичним рецептом приготування кабачкової ікри з перцем на зиму ви зможете легко забезпечити себе смачною овочевий консервацією в холодну пору року. Хай щастить!

  • Кабачки - 3 кілограма
  • Морква - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 кілограма
  • Помідори - 250 грам
  • Майонез - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Оцет - За смаком
  • Прянощі - За смаком
кабачкова ікра з перцем на зиму - фото крок 1
Овочі ретельно промиваємо під холодною водою. Нарізаємо однаковими кубиками: перець, томати, ріпчаста цибуля і кабачки. Морква трьом на крупній тертці. Складаємо овочі в каструлю, зверху маємо терту моркву.
кабачкова ікра з перцем на зиму - фото крок 2
Додайте майонез, а також сіль, перець і цукор за смаком. Помішуючи, варимо овочі близько двох годин, а в кінці додаємо оцет.
кабачкова ікра з перцем на зиму - фото крок 3
Закочує ікру в стерилізовані банки. Зберігаємо консервацію в прохолодному місці.
кабачкова ікра з перцем на зиму - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти