Кабачкова ікра з перцем на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Кабачкова ікра - смачна і популярна закуска, яку часто заготовляють на зиму. У класичному рецепті присутній кабачок, болгарський перець, томати і морква. Виходить дуже ситно і пікантно!
Зазвичай я не закочував всю ікру в банки, просто залишаю частину ікри, щоб їсти тут і зараз. Власне, кабачкова ікра виходить дуже насиченою і апетитною. Завдяки класичним рецептом приготування кабачкової ікри з перцем на зиму ви зможете легко забезпечити себе смачною овочевий консервацією в холодну пору року. Хай щастить!
- Кабачки - 3 кілограма
- Морква - 1 кілограм
- Перець болгарський - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 кілограма
- Помідори - 250 грам
- Майонез - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Оцет - За смаком
- Прянощі - За смаком
Овочі ретельно промиваємо під холодною водою. Нарізаємо однаковими кубиками: перець, томати, ріпчаста цибуля і кабачки. Морква трьом на крупній тертці. Складаємо овочі в каструлю, зверху маємо терту моркву.
Додайте майонез, а також сіль, перець і цукор за смаком. Помішуючи, варимо овочі близько двох годин, а в кінці додаємо оцет.
Закочує ікру в стерилізовані банки. Зберігаємо консервацію в прохолодному місці.
Смачного!