Ікра кабачкова з перцем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Сезон молодих кабачків в самому розпалі, тому кожна господиня просто зобов'язана приготувати щось смачненьке з цими чудовими овочами. Обов'язково спробуйте мій рецепт кабачкової ікри з перцем.
У нашій родині всі просто обожнюють кабачкову ікру у всіх її варіаціях. Мої домочадці їдять її з макаронами, кашею, картоплею або просто намазав на хліб. Я готую ікру з додаванням різних овочів, щоб кожен раз в кінці готування страва мала незвичайний смак і аромат. Сьогодні хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом цього овочевого ласощі. Нижче я детально опишу, як приготувати ікру кабачкову з перцем і помідорами. Нічого складного в приготуванні немає, просто потрібно взяти найсвіжіші і ароматні овочі, і успіх вам гарантований. Особливих вимог до нарізки овочів немає. Ріжте їх так, як вам більше до душі. Можете просто пропустити через м'ясорубку, і отримаєте ікру, яка за консистенцією нагадуватиме магазинну. Залучіть до процесу готування своїх рідних, адже разом готувати веселіше. Запасіться хорошим настроєм і приступайте.
- Кабачки - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 3 штуки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1 штука