Ікра кабачкова з помідорами і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете згадати смак дитинства, то прочитайте про те, як приготувати ікру кабачкову з помідорами і морквою. Виходить солодкувата закуска, нагадує смаком про часи СРСР.
Така ікра підійде для консервації, якщо в неї додати оцет. Але я її НЕ заготовлювала, а зробила відразу на поталу. Вона простояла пару днів в холодильнику в контейнері і не зіпсувалася. Ідеально підійде для бутербродів. А мої домашні наминали її ложками просто так замість гарніру.
- Помідор - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 3 штуки
- Кабачок - 2 штуки
- Томатна паста - 0, 5 Ст. Ложки
- Суміш спецій - 1 Чайна ложка
- Часник - 4 зубчики
- Кріп - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
Цибулю і моркву почистіть, помийте. Моркву натріть на середній тертці, а цибулю подрібніть.
Кабачки помийте і висушіть. Очистіть шкірку і натріть овоч на тертці.
У сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ній морква з цибулею до м'якості.
Потім додайте кабачок, перемішайте і обсмажуйте разом протягом 5 хвилин.
Зелень промийте і наріжте. Помідори помийте і натріть на тертці, видаляючи шкірку. Chesnok чистий, подрібніть.
Овочі на сковороді посоліть, поперчіть і додайте до них спеції. Потім додайте часник і помідори.
Перемішайте, трохи тушкуйте. Далі додайте пасту, зелень. Зменшіть вогонь і тушкуйте протягом 35 хвилин до готовності.
Остудіть ікру і подавайте. Приємною дегустації! Також готовий продукт можна закатати в стерилізовані банки.