Рецепт Ікра кабачкова з помідорами і морквою фото

Ікра кабачкова з помідорами і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Морква , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Заготовки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Якщо ви хочете згадати смак дитинства, то прочитайте про те, як приготувати ікру кабачкову з помідорами і морквою. Виходить солодкувата закуска, нагадує смаком про часи СРСР.

Опис приготування:

Така ікра підійде для консервації, якщо в неї додати оцет. Але я її НЕ заготовлювала, а зробила відразу на поталу. Вона простояла пару днів в холодильнику в контейнері і не зіпсувалася. Ідеально підійде для бутербродів. А мої домашні наминали її ложками просто так замість гарніру.

  • Помідор - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 3 штуки
  • Кабачок - 2 штуки
  • Томатна паста - 0, 5 Ст. Ложки
  • Суміш спецій - 1 Чайна ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Кріп - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
ікра кабачкова з помідорами і морквою - фото крок 1
Цибулю і моркву почистіть, помийте. Моркву натріть на середній тертці, а цибулю подрібніть.
ікра кабачкова з помідорами і морквою - фото крок 2
Кабачки помийте і висушіть. Очистіть шкірку і натріть овоч на тертці.
ікра кабачкова з помідорами і морквою - фото крок 3
У сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ній морква з цибулею до м'якості.
ікра кабачкова з помідорами і морквою - фото крок 4
Потім додайте кабачок, перемішайте і обсмажуйте разом протягом 5 хвилин.
ікра кабачкова з помідорами і морквою - фото крок 5
Зелень промийте і наріжте. Помідори помийте і натріть на тертці, видаляючи шкірку. Chesnok чистий, подрібніть.
ікра кабачкова з помідорами і морквою - фото крок 6
Овочі на сковороді посоліть, поперчіть і додайте до них спеції. Потім додайте часник і помідори.
ікра кабачкова з помідорами і морквою - фото крок 7
Перемішайте, трохи тушкуйте. Далі додайте пасту, зелень. Зменшіть вогонь і тушкуйте протягом 35 хвилин до готовності.
ікра кабачкова з помідорами і морквою - фото крок 8
Остудіть ікру і подавайте. Приємною дегустації! Також готовий продукт можна закатати в стерилізовані банки.

Схожі рецепти