Рецепт Ікра кабачкова (сама нескладна) фото

Ікра кабачкова (сама нескладна)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Така ікра дуже проста в приготуванні: нічого не треба нарізати і окремо обсмажувати! Але на смак вона зовсім не поступається більш складним рецептами цієї заготовки. Дивіться, як її приготувати!

Цей рецепт перевірений роками і не містить нічого зайвого, тому рекомендую строго дотримуватися мої вказівки!

  • Кабачки - 3 кілограма (очищені і без насіння)
  • Томатна паста - 250 грам
  • Часник - 8 зубчиків
  • Перець болгарський - 4 штуки (червоний)
  • Олія соняшникова - 1 Склянка
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі - 1 штука
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
ікра кабачкова (сама нескладна) - фото крок 1
1. Овочі помийте, очищення semyan.
ікра кабачкова (сама нескладна) - фото крок 2
2. Пропустіть все, крім часнику, через м'ясорубку.
ікра кабачкова (сама нескладна) - фото крок 3
3. Додайте томатну пасту, цукор, сіль, масло і варіть на повільному вогні півтори години.
ікра кабачкова (сама нескладна) - фото крок 4
4. Додайте нарізаний часник, оцет. Варіть ще 40 хвилин.
ікра кабачкова (сама нескладна) - фото крок 5
5. Розкладіть по стерилізованим банкам (я просто ошпарюють їх окропом) і закрийте кришками або закатати. Подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти