Ікра кабачкова (сама нескладна)
(покроковий рецепт з фото)
Така ікра дуже проста в приготуванні: нічого не треба нарізати і окремо обсмажувати! Але на смак вона зовсім не поступається більш складним рецептами цієї заготовки. Дивіться, як її приготувати!
Цей рецепт перевірений роками і не містить нічого зайвого, тому рекомендую строго дотримуватися мої вказівки!
- Кабачки - 3 кілограма (очищені і без насіння)
- Томатна паста - 250 грам
- Часник - 8 зубчиків
- Перець болгарський - 4 штуки (червоний)
- Олія соняшникова - 1 Склянка
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
1. Овочі помийте, очищення semyan.
2. Пропустіть все, крім часнику, через м'ясорубку.
3. Додайте томатну пасту, цукор, сіль, масло і варіть на повільному вогні півтори години.
4. Додайте нарізаний часник, оцет. Варіть ще 40 хвилин.
5. Розкладіть по стерилізованим банкам (я просто ошпарюють їх окропом) і закрийте кришками або закатати. Подавайте до столу. Смачного!