Салат «Сама ніжність»
(покроковий рецепт з фото)
Оскільки в рецепт салату не входить м'ясо або риба, то сподобається він більше дівчатам (хоча не беруся стверджувати). У нього тонкий смак і ніжна текстура. Розповім, як приготувати салат "сама ніжність" .
Захотілося трохи урізноманітнити святковий стіл, ось і знайшов рецепт ось такого салату. Один з його компонентів - це яблука, вони надають страві особливого смаку. Салат з ніжною текстурою, проте він в той же час досить ситний. Коли всі звичні салати вже набридли, обов'язково варто приготувати цей.
- Яблуко - 3 штуки
- Яйце - 5 штук
- Твердий сир - 250 грам
- Цибулина - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Крем - 150 мілілітрів
- Майонез - 200 мілілітрів
1. Яблука мою і розрізаю на 2 частини, видаляю у них насіння, а самі фрукти очищаю від шкірки і нарізаю невеликими шматочками.
2. Викладаю яблука нижнім шаром на блюдо, щедро заливаю сметаною, посипаю чайною ложкою цукрового піску (без гірки).
3. Яйця розміщую в каструлю і відварюю, потім очищаю від шкірки і подрібнюю на дрібній тертці.
4. Посипаю натертим яйцями яблука зі сметаною.
5. Змащую яйця майонезом (вони вбирають в себе дуже багато майонезу, тому його я не шкодую).
6. Ретельно розмазую майонез по верху і по боках.
7. Лук чищу і нарізаю півкільцями, викладаю його поверх майонезу.
8. Твердий сир (у мене звичайний) натираю на дрібній тертці.
9. Посипаю тертим сиром салат, подаю блюдо к столу. Смачного!