Французький салат «ніжність»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт суперсмачний салату, ніжного і дуже солодкого. Яблука, морква і сир роблять його дійсно ніжним і дуже смачним, обов'язково спробуйте! Подавати його можна як в будні, так і в свята.
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати французький салат "ніжність" . Характерна риса цього салату в тому, що ви можете змінювати черговість і кількість шарів, зберігаючи при цьому всі інгредієнти. У міру солодким цей салат роблять яблука та моркву, а сир, яйця і майонез дають йому неймовірну ніжність. Не дарма французи називають цей салат «Ніжність». Обов'язково спробуйте!
- Цибуля - 1 штука
- Яблуко - 2 штуки
- Зварені круто яйця - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Майонез - 5-6 Ст. Ложок
- Сир - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Приготуйте всі необхідні інгредієнти.

2. Натріть на крупній тертці яблука, на дрібній тертці натріть моркву. Дрібно натріть сир.

3. Зберіть салат. Викладіть спочатку шар цибулі, далі - шар яблук.

4. Викладіть шар тертої моркви, змастіть майонезом.

5. Далі покладіть шар нарізаних яєць. Змастіть їх теж майонезом.

6. Посипте зверху сиром.

7. Салат готовий. Смачного!