Рецепт Хрусткі кульки з курки фото

Хрусткі кульки з курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Якщо вам хочеться приготувати хороший перекус або гаряче до улюбленого гарніру, обов'язково подивіться цей рецепт! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати хрусткі кульки з курки, дуже смачна страва!

Опис приготування:

Дуже хорошим варіантом швидкого перекусу і ситної закуски є кульки з курки з сиром. Такі кульки виходять дуже хрусткими, до того ж можуть стати відмінним доповненням до улюбленого гарніру. Ви можете за бажанням додати свіжу зелень або обсмажену цибулю в фарш, а також додати трохи куркуми для більш яскравого і насиченого кольору. Рекомендую готувати невеликі кульки, так вони набагато красивіше.

  • Відварна курка - 200-250 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
  • Приправи - За смаком
  • Сир - 100 грам
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
хрусткі кульки з курки - фото крок 1
1. Для приготування кульок з курки готову курку (бажано куряче філе) дуже дрібно нарубати ножем, щоб вийшла маса, схожа на фарш.
хрусткі кульки з курки - фото крок 2
2. Потім додайте до курячого фаршу яйця і добре перемішайте до однорідного стану. Далі додайте сіль, чорний перець, паприка, сушений часник і інші приправи за смаком. Також додайте дві столові ложки борошна для клейкості.
хрусткі кульки з курки - фото крок 3
3. Далі змочіть руки водою і акуратно сформуйте невеликі коржі з фаршу. Потім наріжте сир на невеликі кубики і помістіть один кубик на середину коржики.
хрусткі кульки з курки - фото крок 4
4. Далі акуратно загорніть кульки і умочіть або в борошно, або в панірувальні сухарі. Далі обсмажте сухарики на розігрітій олії до золотистої хрусткої скоринки, періодично перевертаючи. Смачного!

Схожі рецепти