Хрусткі кульки з курки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам хочеться приготувати хороший перекус або гаряче до улюбленого гарніру, обов'язково подивіться цей рецепт! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати хрусткі кульки з курки, дуже смачна страва!
Дуже хорошим варіантом швидкого перекусу і ситної закуски є кульки з курки з сиром. Такі кульки виходять дуже хрусткими, до того ж можуть стати відмінним доповненням до улюбленого гарніру. Ви можете за бажанням додати свіжу зелень або обсмажену цибулю в фарш, а також додати трохи куркуми для більш яскравого і насиченого кольору. Рекомендую готувати невеликі кульки, так вони набагато красивіше.
- Відварна курка - 200-250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Приправи - За смаком
- Сир - 100 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
1. Для приготування кульок з курки готову курку (бажано куряче філе) дуже дрібно нарубати ножем, щоб вийшла маса, схожа на фарш.
2. Потім додайте до курячого фаршу яйця і добре перемішайте до однорідного стану. Далі додайте сіль, чорний перець, паприка, сушений часник і інші приправи за смаком. Також додайте дві столові ложки борошна для клейкості.
3. Далі змочіть руки водою і акуратно сформуйте невеликі коржі з фаршу. Потім наріжте сир на невеликі кубики і помістіть один кубик на середину коржики.
4. Далі акуратно загорніть кульки і умочіть або в борошно, або в панірувальні сухарі. Далі обсмажте сухарики на розігрітій олії до золотистої хрусткої скоринки, періодично перевертаючи. Смачного!