Холодний суп з огірків з копченою салакою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з огірків з копченою салакою.
Кількість порцій: 4
- Огірків - 500 грам
- Часнику - 3 зубчики
- Овочевого бульйону - 500 мілілітрів
- Невелика салака гарячого копчення - 1 штука
- Пучок кропу - 1 штука
- Натурального йогурту - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
Один огірок відкласти, залишилися подрібнити
В блендері разом з очищеним
Часником. Продовжуючи збивати, влити
Овочевий бульйон. Протерти суп через сито, приправити сіллю і перцем, накрити
І поставити 8 холодильник на ніч.
В блендері разом з очищеним
Часником. Продовжуючи збивати, влити
Овочевий бульйон. Протерти суп через сито, приправити сіллю і перцем, накрити
І поставити 8 холодильник на ніч.
Кріп подрібнити, змішати з йогуртом,
Приправити сіллю і перцем.
Додати в суп.
Приправити сіллю і перцем.
Додати в суп.
Салаку очистити від шкірки і нутрощів. Розібрати на невеликі шматочки, видаливши кісточки. Відкладений огірок
Тонко нарізати соломкою. Розлити суп
По тарілках. Покласти в кожну трохи
Огірка і шматочки риби.
Тонко нарізати соломкою. Розлити суп
По тарілках. Покласти в кожну трохи
Огірка і шматочки риби.