Рецепт Холодний суп з огірків з копченою салакою фото

Холодний суп з огірків з копченою салакою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Овочі, Огірок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На святковий стіл
Супи, Холодні супи

Рецепт приготування супу з огірків з копченою салакою.

Кількість порцій: 4
  • Огірків - 500 грам
  • Часнику - 3 зубчики
  • Овочевого бульйону - 500 мілілітрів
  • Невелика салака гарячого копчення - 1 штука
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Натурального йогурту - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
холодний суп з огірків з копченою салакою - фото крок 1
Один огірок відкласти, залишилися подрібнити
В блендері разом з очищеним
Часником. Продовжуючи збивати, влити
Овочевий бульйон. Протерти суп через сито, приправити сіллю і перцем, накрити
І поставити 8 холодильник на ніч.
холодний суп з огірків з копченою салакою - фото крок 2
Кріп подрібнити, змішати з йогуртом,
Приправити сіллю і перцем.
Додати в суп.
холодний суп з огірків з копченою салакою - фото крок 3
Салаку очистити від шкірки і нутрощів. Розібрати на невеликі шматочки, видаливши кісточки. Відкладений огірок
Тонко нарізати соломкою. Розлити суп
По тарілках. Покласти в кожну трохи
Огірка і шматочки риби.

Схожі рецепти