Холодний суп-пюре з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Холодний суп-пюре з кабачків буде до речі в полуденну спеку. Це відмінне перше блюдо, яке втамує голод в обід влітку. Суп виходить густим і приємним на смак. Його можна подавати з зеленню.
Для цього супу вам знадобляться молоді кабачки. У великих плодах занадто багато насіння, вони можуть відчуватися навіть після збивання блендером. Щоб додати пікантності, ви можете покласти в суп листочки м'яти або ж пекучий перець. Подавайте суп із зеленню або сухариками. Щоб дізнатися, як приготувати холодний суп пюре з кабачків, вивчіть рецепт нижче.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Кабачки - 800 грам
- Картопля - 450 грам
- Бульйон курячий - 1 літр
- Вершки 33% - 3/4 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
У сотейник з товстим дном або казанок влийте рослинне масло і розігрійте його на плиті. Кабачки вимийте і поріжте на великі шматки. Картопля, цибуля і чистий Chesnok, промийте під водою і також наріжте кубиками. Викладіть овочі в сотейник і злегка обсмажте.
Влийте в сотейник курячий бульйон. Також його можна замінити на овочевий або ж додати просто воду. Накрийте сотейник кришкою і тушкуйте овочі, поки вони повністю не будуть готові.
Коли овочі стануть м'якими, збийте їх до пюреобразной консистенції за допомогою погружного блендера. Потім влийте в суп жирні вершки, сіль і poperčite. Ретельно все перемішайте.
Розлийте суп по тарілках і дайте йому охолонути. Вимийте зелень і дрібно її нарубати. Присипте суп зеленню і подавайте до столу.