Хе з пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)
Холодна закуска з риби - це невід'ємна частина будь-якого столу. Показую свій рецепт хе з пангасіуса спеціально для вас!
Зазвичай хе готують з оселедця. Але можна брати практично будь-яку рибу (щоб кісток тільки мало було). Цього разу можна з пангасіуса приготувати. Для приготування хе з пангасіуса раджу брати саме оцтову есенцію (для дезінфекції та швидкості готування). Хоча можна і звичайний оцет взяти, тільки тоді подвійте дозу.
- Пангасіус - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Оцтова есенція - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Солодкий перець - 1 штука
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
Рибку моєму і нарізаємо на середнього розміру шматочки.
Солимо і перчимо, додаємо до риби коріандр.
Цибулю ріжемо півкільцями, перець - дрібними кубиками, часник вичавити за допомогою чеснокодавкі або просто дрібно поріжте. Якщо є зелень, її теж дрібно нарізаємо.
Додаємо всі до риби. На сковороді підігріваємо олію, потім з вогню знімаємо і додаємо мелений гострий перець (0, 5 середня лінія). Вливаємо олію гаряче в рибу, потім додаємо оцтову есенцію. Перемішали і прибрали в холодильник на добу.
Готове хе з пангасіуса подаємо холодним. Смачного!
Готове хе з пангасіуса подаємо холодним. Смачного!