Рецепт Хе з пангасіуса фото

Хе з пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Холодна закуска з риби - це невід'ємна частина будь-якого столу. Показую свій рецепт хе з пангасіуса спеціально для вас!

Опис приготування:

Зазвичай хе готують з оселедця. Але можна брати практично будь-яку рибу (щоб кісток тільки мало було). Цього разу можна з пангасіуса приготувати. Для приготування хе з пангасіуса раджу брати саме оцтову есенцію (для дезінфекції та швидкості готування). Хоча можна і звичайний оцет взяти, тільки тоді подвійте дозу.

  • Пангасіус - 1, 5 кілограма
  • Цибуля - 1 штука
  • Оцтова есенція - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
хе з пангасіуса - фото крок 1
Рибку моєму і нарізаємо на середнього розміру шматочки.
хе з пангасіуса - фото крок 2
Солимо і перчимо, додаємо до риби коріандр.
хе з пангасіуса - фото крок 3
Цибулю ріжемо півкільцями, перець - дрібними кубиками, часник вичавити за допомогою чеснокодавкі або просто дрібно поріжте. Якщо є зелень, її теж дрібно нарізаємо.
хе з пангасіуса - фото крок 4
Додаємо всі до риби. На сковороді підігріваємо олію, потім з вогню знімаємо і додаємо мелений гострий перець (0, 5 середня лінія). Вливаємо олію гаряче в рибу, потім додаємо оцтову есенцію. Перемішали і прибрали в холодильник на добу.
Готове хе з пангасіуса подаємо холодним. Смачного!

Схожі рецепти