Рецепт Грузинський лаваш фото

Грузинський лаваш
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На полуденок , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Лавашем в Грузії називають прісний хліб. Справжній лаваш запікається в домашній круглої печі під назвою"тоне" . Пропоную вам приготувати смачний грузинський лаваш, скориставшись моїм рецептом.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт грузинського лаваша. В першу чергу потрібно замісити м'яке і еластичне тісто, потім дати тісту піднятися і тільки потім сформувати лаваш. Грузини запікають лаваш в спеціальній круглої печі"тоне" . Я запікаю в домашній печі, shojey в бульбашках. Хай щастить!

  • Борошно - 500 грам
  • Дріжджі - 40 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода тепла - 300 грам
грузинський лаваш - фото крок 1
У теплій воді розчинити дріжджі з сіллю.
грузинський лаваш - фото крок 2
В отриману масу просіваємо борошно.
грузинський лаваш - фото крок 3
Тепер потрібно замісити м'яке і еластичне тісто.
грузинський лаваш - фото крок 4
Накрийте тісто рушником і поставте в тепле місце на півгодини.
грузинський лаваш - фото крок 5
Розділіть тісто на три рівні частини.
грузинський лаваш - фото крок 6
Формуємо лаваш круглої або овальної форми.
грузинський лаваш - фото крок 7
Потім відправляємо його в грузинську піч на 10-15 хвилин.
грузинський лаваш - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти