Грінки з сирним соусом і гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Ці грінки дуже популярні в британських пабах, їх там подають з келихом пива. Ви можете приготувати такі з чорного або білого хліба. Розповім, як приготувати грінки з сирним соусом і гірчицею.
Закуску можна подавати перед основними стравами, поки вони ще доготовляє. Закуска доведеться до святкового столу або просто з приводу зустрічі з друзями. Грінки можна підсмажити на сковороді або в духовці. Подавайте їх щедро полив приготованим соусом, прикрасивши зернами гірчиці.
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 2 чайних ложки
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Темне пиво - 1/4 склянки
- Жирні вершки - 1/3 склянки
- Мелений чорний перець - За смаком
- Гірчиця в зернах - За смаком
- Зелень - За смаком
- Чеддер - 85 грам
- Грінки - 4 штуки
1. У сковороду покладіть вершкове масло і відправте її на вогонь. Розтопити масло і додайте борошно, енергійно перемішайте до утворення однорідної маси.
2. Додайте в сковороду гірчицю і темне пиво, швидко перемішайте.
3. Влийте вершки, додайте тертий сир і перемішайте до його розчинення, за смаком посоліть і вимкніть вогонь.
4. Підсмажте грінки і відразу полийте їх приготовленим соусом, прикрасьте зернами гірчиці, меленим перцем і дрібно рубаною зеленню.