Грінки по-новому
(покроковий рецепт з фото)
Грінки до сніданку або для швидкого перекусу - це одне з найпростіших, тому і улюблених моїх страв. Розповім, як приготувати грінки по-новому, які роблю не на сковороді, а в духовій шафі.
Такі грінки можна робити з різними начинками, наприклад, з рибкою (червоною або білою), м'ясом (баликом або птахом) або овочами і яйцями. Цього разу використовував незвичайну начинку: сир з варенням. Вийшли смачні і апетитні грінки до сніданку, які сподобаються і дітям, і дорослим.
- Кнопка - 5-6 скибочок
- Сир - 100 грам
- Варення - За смаком
- Цукор - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. У чашу блендера кладу сир (можна будь-якої жирності, а також домашній), додаю трохи цукрового піску і вбиваю куряче яйце.
2. Збиваю масу до отримання однорідної консистенції. Можна все перетерти виделкою.
3. Батон нарізаю скибочками, у мене він трохи підсохлий, тому підійде будь-який.
4. Накладаю по 1 столовій ложці сирної маси і викладаю батон на деко, відправляю його в розігрітий до 200 градусів духовку на 5-10 хвилин.
5. Перекладаю грінки на тарілку і поливаю трохи варенням за смаком. Смачного!