Рецепт Грінки по-новому фото

Грінки по-новому
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Грінки
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.

Грінки до сніданку або для швидкого перекусу - це одне з найпростіших, тому і улюблених моїх страв. Розповім, як приготувати грінки по-новому, які роблю не на сковороді, а в духовій шафі.

Опис приготування:

Такі грінки можна робити з різними начинками, наприклад, з рибкою (червоною або білою), м'ясом (баликом або птахом) або овочами і яйцями. Цього разу використовував незвичайну начинку: сир з варенням. Вийшли смачні і апетитні грінки до сніданку, які сподобаються і дітям, і дорослим.

  • Кнопка - 5-6 скибочок
  • Сир - 100 грам
  • Варення - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Яйце - 1 штука
грінки по-новому - фото крок 1
1. У чашу блендера кладу сир (можна будь-якої жирності, а також домашній), додаю трохи цукрового піску і вбиваю куряче яйце.
грінки по-новому - фото крок 2
2. Збиваю масу до отримання однорідної консистенції. Можна все перетерти виделкою.
грінки по-новому - фото крок 3
3. Батон нарізаю скибочками, у мене він трохи підсохлий, тому підійде будь-який.
грінки по-новому - фото крок 4
4. Накладаю по 1 столовій ложці сирної маси і викладаю батон на деко, відправляю його в розігрітий до 200 градусів духовку на 5-10 хвилин.
грінки по-новому - фото крок 5
5. Перекладаю грінки на тарілку і поливаю трохи варенням за смаком. Смачного!

Схожі рецепти