Рецепт Салат Олів'є по-новому фото

Салат Олів'є по-новому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Бобові , Морепродукти , Огірок , Горох , Сьомга , Ікра
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат Олів'є все готують по-різному! Хтось використовує одні інгредієнти, хтось - інші. Я ж пропоную приготувати салат Олів'є зі свіжої сьомгою і червоною ікрою.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування салату "олів'є" по-новому.

До складу салату входять: філе сьомги, ікра червона, картопля, яйця, зелень, огірки мариновані і свіжі, консервований горошок, майонез і спеції. Відмінний варіант для Новорічного столу! Спробуйте!

  • Сьомга свіжа - 300 грам
  • Ікра червона - 100 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Яйця - 1-2 штук
  • Огірок маринований - 1 штука
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Горошок консервований - 1/2 штуки (банки)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Петрушка - За смаком
  • Майонез - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат Олів'є по-новому - фото крок 1
Дрібно наріжте цибулю і замаринуйте в лимонному соці.
салат Олів'є по-новому - фото крок 2
Картопля зваріть в мундирі. Яйця варимо круто.
салат Олів'є по-новому - фото крок 3
Філе сьомги наріжте невеликими шматочками і помістіть в каструлю, влийте трохи води. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння, посоліть і варіть на повільному вогні 15 хвилин. Потім потрібно витягти філе з каструлі, остудити і дрібно нарізати.
салат Олів'є по-новому - фото крок 4
Всі огірки нарізаємо середніми кубиками.
салат Олів'є по-новому - фото крок 5
Петрушку подрібнюємо. Також дрібно нарізаємо картопля, яйця.
салат Олів'є по-новому - фото крок 6
Змішайте всі інгредієнти у великій ємності. Заправте салат майонезом, посолити і поперчити його за смаком. Смачного!

Схожі рецепти