Салат Олів'є по-новому
(покроковий рецепт з фото)
Салат Олів'є все готують по-різному! Хтось використовує одні інгредієнти, хтось - інші. Я ж пропоную приготувати салат Олів'є зі свіжої сьомгою і червоною ікрою.
До вашої уваги - простий рецепт приготування салату "олів'є" по-новому.
До складу салату входять: філе сьомги, ікра червона, картопля, яйця, зелень, огірки мариновані і свіжі, консервований горошок, майонез і спеції. Відмінний варіант для Новорічного столу! Спробуйте!
- Сьомга свіжа - 300 грам
- Ікра червона - 100 грам
- Картопля - 5 штук
- Яйця - 1-2 штук
- Огірок маринований - 1 штука
- Огірок свіжий - 1 штука
- Горошок консервований - 1/2 штуки (банки)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Петрушка - За смаком
- Майонез - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Дрібно наріжте цибулю і замаринуйте в лимонному соці.
Картопля зваріть в мундирі. Яйця варимо круто.
Філе сьомги наріжте невеликими шматочками і помістіть в каструлю, влийте трохи води. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння, посоліть і варіть на повільному вогні 15 хвилин. Потім потрібно витягти філе з каструлі, остудити і дрібно нарізати.
Всі огірки нарізаємо середніми кубиками.
Петрушку подрібнюємо. Також дрібно нарізаємо картопля, яйця.
Змішайте всі інгредієнти у великій ємності. Заправте салат майонезом, посолити і поперчити його за смаком. Смачного!