ПП-піца по-новому
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви дотримуєтеся правильного харчування, це не привід відмовляти собі в задоволенні і їсти всіма улюблену піцу. Смачну, поживну і дуже корисну піцу можна приготувати без борошна і дріжджів.
Любіть піцу? Але часто калорійну піцу не їстимеш, адже вона потім виходить нам "боком" в зайвих сантиметрах. ПП-піца по-новому - це дуже смачна піца, приготовлена вона зовсім не так, як ми звикли: на дріжджовий основі. Вона виходить неймовірно смачною, дуже поживною та, звичайно ж, корисної. А як приготувати ПП-піцу по-новому, читайте в рецепті.
- Куряча грудка - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1/2 чайних ложки(1/2 ч.Л для соусу, 1-2 щіпки в тісто)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
- Помідори в с / с - 400 грам (або свіжі)
- Цукор - 1/2 чайних ложки (для соусу)
- Сухий базилік - 1/2 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Шпинат - 5-6 штук
- Нежирний сир - 150 грам
- Жовтий сир - 100 грам
- Солодкий перець - 2 штуки (жовтий і червоний)
Курячі грудки з яйцем необхідно перебити в блендері.
Потім додайте сіль, перець - і можна ваші улюблені трави. Добре перемішуємо м'ясне тісто і викладаємо на папір для випічки тонким шаром.
Відправляємо його в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Приготуємо соус: помідори перебиваємо блендером, додаємо сіль, цукор, базилік, тертий на дрібній тертці часник і ставимо на невеликий вогонь. Варимо хвилин 10-15.
Тепер приготуємо начинку для піци. Перець беремо різних кольорів і нарізаємо соломкою.
Шпинат необхідно промити і висушити. Потім нарізаємо його тонко.
Змащуємо м'ясної корж соусом.
Потім викладаємо нежирний сир і шпинат.
Зверху - солодкий перець.
Посипаємо майбутню ПП-піцу тертим на дрібній тертці сиром і відправляємо її в духовку на хвилин 15.
Готову ПП-піцу по-новому викладаємо на блюдо і подаємо до столу. Смачного!