Баклажани по-новому
(покроковий рецепт з фото)
Вирішила вчора приготувати баклажани по-новому в домашніх умовах, оскільки дуже багато чула про цю страву. За часом у мене пішло близько двох годин, а за час випікання я зайнялася своїми справами.
Дуже раджу всім приготувати цю страву, оскільки за смаком воно просто чудове! Часниково-майонезний соус надає особливого смаку, а помідор тільки доповнює його. Блюдо гранично просте в приготуванні і шалено смачне.
- Баклажан - 2 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Помідор - 2 штуки
- Зелень - За смаком
1. Нарізаємо баклажани уздовж, попередньо їх ретельно вимивши. Краще робити смужки тонкими, щоб було зручно загортати.
2. Відправляємо їх смажитися на рослинній олії. Я обсмажую по 2 хвилинки з обох сторін і залишу остигати. Тим часом готую заправку: майонез змішую із зеленню і часником.
3. Промазують соусом баклажан зсередини і кладу часточку помідора, після чого закручую смужку в рулет і викладаю в форму для запікання.
4. Тепер слід промазати соусом наші баклажани і відправити в духовку на двадцять хвилин. По бажанню, можна в начинку покласти і фарш.
5. Після запікання викладаємо баклажани по-новому в домашніх умовах на блюдо і присипаємо зеленню. Смачного!