Рецепт Баклажани по-новому фото

Баклажани по-новому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Вирішила вчора приготувати баклажани по-новому в домашніх умовах, оскільки дуже багато чула про цю страву. За часом у мене пішло близько двох годин, а за час випікання я зайнялася своїми справами.

Дуже раджу всім приготувати цю страву, оскільки за смаком воно просто чудове! Часниково-майонезний соус надає особливого смаку, а помідор тільки доповнює його. Блюдо гранично просте в приготуванні і шалено смачне.

  • Баклажан - 2 штуки
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідор - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
баклажани по-новому - фото крок 1
1. Нарізаємо баклажани уздовж, попередньо їх ретельно вимивши. Краще робити смужки тонкими, щоб було зручно загортати.
баклажани по-новому - фото крок 2
2. Відправляємо їх смажитися на рослинній олії. Я обсмажую по 2 хвилинки з обох сторін і залишу остигати. Тим часом готую заправку: майонез змішую із зеленню і часником.
баклажани по-новому - фото крок 3
3. Промазують соусом баклажан зсередини і кладу часточку помідора, після чого закручую смужку в рулет і викладаю в форму для запікання.
баклажани по-новому - фото крок 4
4. Тепер слід промазати соусом наші баклажани і відправити в духовку на двадцять хвилин. По бажанню, можна в начинку покласти і фарш.
баклажани по-новому - фото крок 5
5. Після запікання викладаємо баклажани по-новому в домашніх умовах на блюдо і присипаємо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти