Рецепт Грибний паштет з опеньків фото

Грибний паштет з опеньків
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Гриби , Опеньки
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Паштети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Грибний паштет - відмінна закуска, яку можна подати в будні і на святковий стіл. Блюдо в міру гостре, ніжне і дуже смачне.

Опис приготування:

Грибний паштет можна приготувати зі свіжих або морожених опеньків. У будь-якому випадку буде смачно. Закуска дуже ніжна і смачна. Готується просто і відносно швидко. Подавайте зі свіжим хлібом, грінками або тостами.

  • Опеньки - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Соняшникова олія - 20 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
грибний паштет з опеньків - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування паштету з опеньків.
грибний паштет з опеньків - фото крок 2
Опеньки викладіть в каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть гриби 20 хвилин. Після воду злийте і добре промийте варені опеньки.
грибний паштет з опеньків - фото крок 3
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду.
грибний паштет з опеньків - фото крок 4
Морква очистіть, помийте і натріть на тертці. Додайте до цибулі в сковороду.
грибний паштет з опеньків - фото крок 5
Налийте соняшникову олію і тушкуйте цибулю з морквою 7-8 хвилин, періодично перемішуючи.
грибний паштет з опеньків - фото крок 6
Варені опеньки дрібно наріжте і викладіть в сковороду з цибулею і морквою.
грибний паштет з опеньків - фото крок 7
Налийте трохи води, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте гриби з цибулею і морквою 10-15 хвилин на невеликому вогні.
грибний паштет з опеньків - фото крок 8
Опеньки з цибулею і морквою посоліть, поперчіть за смаком і додайте подрібнений часник. Збийте блендером до консистенції паштету.
грибний паштет з опеньків - фото крок 9
Грибний паштет з опеньків готовий. Подавайте на закуску.

Схожі рецепти