Грибна паста
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами цікавий варіант, як приготувати грибну пасту з артишоками. Дуже апетитно, ситно і смачно виходить. Вважаю, що це просто ідеальний варіант ситного страви для всієї родини.
Коли не знаєте, що приготувати, на виручку завжди прийдуть прості і цікаві страви на кшталт цього. Класичний рецепт грибної пасти в даному випадку доповнений артишоками, також прекрасно підійде шпинат. Дуже ситно, завжди смачно і на швидку руку. Рекомендую взяти на замітку цей варіант.
- Вершкове масло - 3 чайних ложки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Гриби - 200-250 грам
- Артишок - За смаком (по бажанню)
- Вершки - 250 мілілітрів
- Макарони - 400 грам
- Сир - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Зелень - 1 щіпка
1. Очистіть і подрібніть цибулю з часником. На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте цибулю до прозорості. Вимийте, обсушити і наріжте гриби. Додайте їх разом з часником на сковороду, смажте, періодично помішуючи.
2. Посоліть і при бажанні поперчіть. Dobavyte артишок. У сотейник або на сковороду паралельно вилийте вершки, доведіть до кипіння. Макарони відварити в підсоленій воді (щоб грибна паста в домашніх умовах не була кашею, їх потрібно варити не до повної готовності).
3. Викладіть в киплячі вершки гриби, тушкуйте пару хвилин, додайте дрібку свіжої зелені. Макарони відкиньте на друшляк, а потім перекладіть на сковороду до соусу, як слід перемішайте.
4. Останній штрих, без якого неможливий рецепт приготування грибної пасти - це сир. Натріть його на тертці. Трохи додайте відразу на сковороду, а частина залиште для подачі.
5. Ось така краса в результаті виходить. Смачного!