Рецепт Грибна фріта фото

Грибна фріта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Яйця, Гриби, Молоко, Шинка, Печериці
Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На сніданок

Фріттата - це дуже популярна страва в італійській кухні. Можна зробити її з великої різноманітності продуктів. Розповім про один з найпопулярніших варіантів, як приготувати грибну фриттату.

Фріттата - це блюдо для сніданку, обіду і вечері. Якщо ви любите гриби, зможете відразу вбити одним пострілом двох зайців. Можна використовувати свіжі, заморожені і навіть сушені гриби. Є випічку можна теплою або після охолодження. Її можна з'їсти і на наступний день, якщо, звичайно, залишиться.

  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Тунець - 100 грам
  • Гриби - 460 грам (підійдуть печериці)
  • Зелена цибуля - 3 штуки
  • Чебрець свіжий - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Пластівці перцю чилі - 1 щіпка
  • Яйця - 6 штук
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Сир - 120 грам
грибна фріта - фото крок 1
1. Вимийте гриби і наріжте пластинками. Наріжте невеликими шматочками панчетту, подрібніть зелену цибулю. Розігрійте сковороду з вершковим маслом, додайте панчетту і обсмажте до м'якості, потім викладіть гриби. Через 1-2 хвилини додайте зелену цибулю, нарізаний чебрець, сіль і пластівці перцю чилі. Обсмажуйте все на середньому вогні близько 10 хвилин.
грибна фріта - фото крок 2
2. У миску розбийте яйця, гарненько змішайте їх. Додайте до яєць молоко, сіль і тертий сир.
грибна фріта - фото крок 3
3. Вилийте яєчну суміш в сковороду до грибів, обсмажуйте всі близько 3-4 хвилин.
грибна фріта - фото крок 4
4. Переставте сковороду в розігріту до 200 градусів духовку на 15-18 хвилин.
грибна фріта - фото крок 5
5. Витягніть продукти з духовки і прикрасьте будь-якою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти