Рецепт Гострий шашлик фото

Гострий шашлик
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Гостре , Шашлик
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 г. 30 хв.

Смачний гострий шашлик можна приготувати, якщо використовувати гарам масала - традиційну індійську суміш спецій. У ній зібрані пікантні аромати, вони облагородять м'ясо і ви оціните смак.

Опис приготування:

Зазначена кількість спецій має рекомендаційний характер, ви завжди можете додати їх за своїм смаком.

  • Свинина - 800 грам
  • Ferry Масала - 1 Чайна ложка
  • Адигейська сіль - За смаком
  • Кмин - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Обкладинка - За смаком (по бажанню)
  • Спеції"Аджика" - 1 Ст. Ложка
  • Чебрець - 0, 5 чайних ложки
  • Базилік - 1/2 пучка
  • Коньяк - 30 грам (або бренді)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (по бажанню)
гострий шашлик - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
гострий шашлик - фото крок 2
Наріжте свинину на великі шматки. Дрібно наріжте базилік. Спеції змішайте. У тарі змішайте м'ясо, спеції, базилік, за бажанням додайте цибулю. Полийте коньяком і добре пам'ятаєте свинину руками. Залиште на 4-5 годин.
гострий шашлик - фото крок 3
Після закінчення часу обсмажте м'ясо на решітці або шампурах на помірно гарячому вугіллі протягом 15-20 хвилин.
гострий шашлик - фото крок 4
Готовий шашлик подавайте до столу гарячим. Смачного!

Схожі рецепти