Гострий шашлик
(покроковий рецепт з фото)
Смачний гострий шашлик можна приготувати, якщо використовувати гарам масала - традиційну індійську суміш спецій. У ній зібрані пікантні аромати, вони облагородять м'ясо і ви оціните смак.
Зазначена кількість спецій має рекомендаційний характер, ви завжди можете додати їх за своїм смаком.
- Свинина - 800 грам
- Ferry Масала - 1 Чайна ложка
- Адигейська сіль - За смаком
- Кмин - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Обкладинка - За смаком (по бажанню)
- Спеції "аджика" - 1 Ст. Ложка
- Чебрець - 0, 5 чайних ложки
- Базилік - 1/2 пучка
- Коньяк - 30 грам (або бренді)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (по бажанню)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Наріжте свинину на великі шматки. Дрібно наріжте базилік. Спеції змішайте. У тарі змішайте м'ясо, спеції, базилік, за бажанням додайте цибулю. Полийте коньяком і добре пам'ятаєте свинину руками. Залиште на 4-5 годин.
Після закінчення часу обсмажте м'ясо на решітці або шампурах на помірно гарячому вугіллі протягом 15-20 хвилин.
Готовий шашлик подавайте до столу гарячим. Смачного!