Гострі смажені креветки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Як відязикатися від пари штук м'ясистих креветок до вечері? ніяк! І навіть не варто намагатися, адже вони не тільки смачні, але і корисні. Підібравши цікавий рецепт, ви здивуєте всю сім'ю. Приступайте!
Опис приготування:
Блюдо буквально можна назвати базовим. Звичайно, рівень вище, ніж зробити бутерброд, але дій знадобиться мінімум і найпростіших. Перевірте це самі, коли дізнаєтеся, як приготувати гострі смажені креветки. Для початку вони будуть маринуватися в спеціальній суміші, яка і дасть приголомшливий смак, що запам'ятовується.
- Креветки - 1 кілограм
- Вода - 4 склянки
- Цукор - 6, 5 Ст. Ложки
- Порошок чилі - 2, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 50 грам
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Імбир мелений - 30 грам
- Часник - 4 зубчики
1. Зробіть маринад. Перемішайте в воді сіль, чилі 2, 5 ст. Ложки цукру.
2. Навіщо очищені креветки замочіть в маринаді на 20 хвилин.
3. Тим часом дрібно наріжте часник і імбир.
4. Потім обсмажте подрібнені інгредієнти всього 1 хвилину в маслі на сковороді, помішуючи.
5. Додайте цукор. Помішуючи, готуйте ще 1, 5 хвилини.
6. З замаринованих креветок злийте рідину. Відправте їх на сковороду.
7. Через 4 хвилини смаження креветки будуть готові! Смачного!