Рецепт Гострі креветки в клярі фото

Гострі креветки в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу , На святковий стіл , Романтична вечеря , Фуршет , Святковий обід
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.

Гострі креветки в клярі - прекрасна закуска для будь-якого столу! От уже не знаю, справедливість є, що такі креветки дуже популярні в Бразилії, але той факт, - виходять вони відмінними! Просто краще не придумаєш!

Опис приготування:

Звичайно ж, при обсмажуванні креветок найзручніше використовувати фритюрницю. Якщо ж не хочете довго возитися з креветками, можете взяти очищені. Як цілісний блюдо, воно прекрасно поєднується з відвареним рисом, а якщо хочете зробити з цього блюда закуску, то можете прикрасити листям салату і рубаним зеленою цибулькою. Давайте тепер нарешті вивчимо простий рецепт гострі креветки в клярі і - швидше за справу!

  • Масло для смаження - За смаком
  • Креветки - 1 кілограм
  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 1+½ Склянок
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Майонез - ¾ Склянок
  • Соус чилі - ½ - 1 ½ Ст. Ложок (в залежності від того, яку гостроту ви віддаєте перевагу )
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик (подрібнити)
  • Сіль - За смаком
гострі креветки в клярі - фото крок 1
Змішати всі інгредієнти для соусу мисці або стакан і поставити в холодильник. Влейте в сотейник масло, близько 4, 5 см. Очистіть креветки. Збийте яйця в одній мисці. У другу висипте борошно, кукурудзяний крохмаль, сіль і перець.
гострі креветки в клярі - фото крок 2
1 - обваляйте креветки в борошні; 2 - опустіть в яєчну суміш; 3 - знову обваляйте в борошні.
гострі креветки в клярі - фото крок 3
Доведіть масло до температури 350 градусів. Киньте креветки і смажте близько 2 хв, як панірування знайде золотистий колір - витягуємо.
гострі креветки в клярі - фото крок 4
Змішайте креветки з соусом або ж просто умочуйте окремо кожну.

Схожі рецепти