Горбуша з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший спосіб зробити горбушу м'якою і соковитою - це згасити її в молоці, тоді вона виходить неймовірно ніжна і просто тане в роті, - так ми і зробимо, а ще додамо до неї моркву і цибулю.
Не знаю, стикалися ви коли-небудь з такою проблемою як занадто суха риба, але ось для мене це справжня біда, особливо, коли язик і червоній рибі. Для неї не підходить більшість способів, за допомогою яких я готую звичайну рибу, але є у мене ось такий секретний рецепт приготування горбуші з морквою і цибулею, в якому одним з основних інгредієнтів є молоко. Напевно, для кого-то такий спосіб може здатися занадто примітивним, але, повірте мені, риба виходить настільки смачна і ніжна, що описати словами це неможливо. А ще одна перевага цього рецепта в тому, що ми витратимо всього пів години часу на приготування - дуже зручно, коли чекаєш візиту несподіваних гостей. Загалом, я настійно рекомендую вам спробувати таку чудову рибку, і зараз я розповім вам, як зробити горбушу з морквою і цибулею.
- Файл gorbuši - 500 грам
- Молоко 6% - 1 Склянка
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком