Рецепт Горбуша з морквою і цибулею фото

Горбуша з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід, Сімейна вечеря
Гарячі страви

Найпростіший спосіб зробити горбушу м'якою і соковитою - це згасити її в молоці, тоді вона виходить неймовірно ніжна і просто тане в роті, - так ми і зробимо, а ще додамо до неї моркву і цибулю.

Не знаю, стикалися ви коли-небудь з такою проблемою як занадто суха риба, але ось для мене це справжня біда, особливо, коли язик і червоній рибі. Для неї не підходить більшість способів, за допомогою яких я готую звичайну рибу, але є у мене ось такий секретний рецепт приготування горбуші з морквою і цибулею, в якому одним з основних інгредієнтів є молоко. Напевно, для кого-то такий спосіб може здатися занадто примітивним, але, повірте мені, риба виходить настільки смачна і ніжна, що описати словами це неможливо. А ще одна перевага цього рецепта в тому, що ми витратимо всього пів години часу на приготування - дуже зручно, коли чекаєш візиту несподіваних гостей. Загалом, я настійно рекомендую вам спробувати таку чудову рибку, і зараз я розповім вам, як зробити горбушу з морквою і цибулею.

  • Файл gorbuši - 500 грам
  • Молоко 6% - 1 Склянка
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
горбуша з морквою і цибулею - фото крок 1
Для початку нам необхідно нарізати горбушу на невеликі шматочки, посипаємо сіллю і перцем, перемішуємо. Тут я її якось вже зовсім дрібно нарізала, але ви, звичайно ж, можете трохи побільше.
горбуша з морквою і цибулею - фото крок 2
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Замість ріпчастої цибулі можна так само використовувати і цибулю і цибулю-порей - смак виходить більш м'який, та й виглядає красиво.
горбуша з морквою і цибулею - фото крок 3
Морква ріжемо півкільцями або кільцями.
горбуша з морквою і цибулею - фото крок 4
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому морква і цибуля протягом 3-4 хвилин.
горбуша з морквою і цибулею - фото крок 5
Потім викладаємо в сковороду шматочки горбуші, всі разом смажимо ще пару хвилин.
горбуша з морквою і цибулею - фото крок 6
Тепер додаємо молоко. Сковороду накриваємо кришкою і тушкуємо все разом не більше 20 хвилин. Наше блюдо готово, а підійде до нього абсолютно будь-який гарнір.

Схожі рецепти