Горбуша з морквою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайно смачне, соковите і ніжне блюдо. Набір інгредієнтів мінімальний, а результат дуже гідний! Така апетитна рибка відмінно підійде для сімейної вечері або для святкового столу.
Рецепт максимально простий! Можна додати до морквяної шубі ріпчасту цибулю або нарізані кружальцями помідори. У будь-якому випадку блюдо виходить дуже смачне! горбуша соковита, ніжна, під ароматною сирною скоринкою - встояти неможливо!
- Горбуші - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Часник - 2 зубчики
- Сир - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Моркву натріть на крупній тертці.
Обсмажте моркву в сковороді до м'якості.
Додайте сметану, сіль і подрібнений ножем часник.
Протушкувати все разом пару хвилин і зніміть з вогню.
У горбуши отрежьте голову, хвіст і плавники. Очищення cheshui, якщо необхідно видалити нутрощі і промийте під проточною водою. Наріжте рибу на 3-4 частини (в залежності від її розмірів).
З кожного шматка горбуші видаліть хребет і великі кістки. Розріжте філе на порційні шматки. Всього з однієї рибини виходить 6-8 порцій. Викладіть шматочки шкіркою вниз в форму для запікання. Посипте сіллю і меленим перцем.
Зверху розподіліть морквяний шубу.
Посипте зверху все тертим сиром. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Горбуша з морквою в духовці готова.
Смачного!