Горбуша з ананасами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас дуже мало часу і ви піклуєтеся про правильне харчування, тоді запропонований рецепт, вам неодмінно сподобається. У ньому є риба, легкий маринад, фрукти і запікається все в духовці.
Якщо ви не використовуєте вершкове масло, замініть його на оливкову, хорошої якості. Також зелень ви можете взяти за смаком. Не економте на маринаді, тоді страва вийде соковитим і дуже смачним!
- Файл gorbuši - 2 штуки (зі шкіри)
- Ананас - 250 грам (кільцями)
- Петрушка - 1/2 пучка (маленький)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 80 грам
- Мед - 1, 5 чайних ложки (з гіркою)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Часник - 1 зубчик
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Приготуйте маринад. Розтопити вершкове масло. Додайте до нього мед, добре розмішайте. Далі подрібнений часник і гірчицю. Знову добре розмішайте.
Подрібніть петрушку і додайте в маринад. Розмішайте.
Візьміть фольгу. Відріжте лист довжиною 35 см. Кільця ананаса розріжте навпіл і викладіть на лист фольги, щоб половинки стикалися між собою якомога більше.
На ананас викладіть філе горбуші, попередньо знявши з шкіри. Посоліть і приправте перцем за смаком.
Краї фольги загніть вгору. Polejte файл gorbuši маринад.
Відріжте лист фольги розміром 20 см. Оберніть верх горбуші. Перекладіть на деко або форму. Розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте запікатися рибу на 20 хвилин. Після вимкніть вогонь і залиште в духовці на 5 хвилин.
Після закінчення часу дістаньте рибу з духовки і подавайте до столу.
Смачного!