Горбуша з помідорами і сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете здивувати свою сім'ю незвичним, смачним блюдом, приготуйте горбушу. Риба вийде соковитою і відмінно буде гармоніювати з іншими інгредієнтами.
Горбуші - ніжна, соковита, ароматна рибка. Ця страва чудово підійде для сімейної вечері або на святковий стіл. Як приготувати горбушу з помідорами і сиром в духовці я вам розповім. Насправді це не складно, як може здатися на перший погляд. Результат перевершить всі очікування!
- Горбуші - 1300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Сир - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для риби)
Підготуйте інгредієнти.
Горбушу добре промийте. Видаліть голову і хвіст. Зробіть філе.
Філе наріжте на порційні шматочки, slegka сіль, посипте спеціями для риби.
Помідори наріжте кружальцями.
Сир натріть на крупній тертці.
Моркву натріть на крупній тертці, цибулю наріжте кубиком. Обсмажте цибулю і моркву на сковороді з невеликим додаванням олії.
Викладіть філе горбуші в форму змащену маслом.
Зверху викладіть обсмажені цибулю з морквою. Можна їх перемішати.
Зверху викладіть кільця помідор.
Посипте тертим сиром.
Надішліть форму в духовку розігріту до 200 градусів на 20 хвилин.
Ароматна горбуша готова.
Горбуша виходить соковита і ніжна, просто тане в роті!
Смачного!