Горбуша під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо любите поєднання плавленого сиру і риби, то горбуша під сиром - це те, то вам напевно сподобається. Ніжне, тане в роті рибне м'ясо в поєднанні з гарячим тягучим плавленим сиром…брат!
Горбуша під сиром - це чудове блюдо, яке варто взяти на замітку за кількома критеріями.
По перше, горбуша під сиром - це дійсно ДУЖЕ смачно. Особливо, якщо горбуша у вас свіжа, а сир - хороший, не з найдешевших.
По-друге, блюдо готується дуже швидко - не потрібно болісно довго чекати і захлинатися слиною. Раз, два - і блюдо вже в тарілці.
По-третє, механізм приготування страви настільки простий, що навчити готувати горбушу під сиром, напевно, можна навіть мавпу. До божевілля просто - але навіщо щось придумувати, якщо результат виходить фантастично смачним? :)
Хіба що трохи жирним і не дієтичним виходить страва - це так. Але іноді побалувати себе можна
- Горбуші - 1 кілограм
- Сир - 200 грам
- Майонез - 150 мілілітрів
- Сіль, перець - - За смаком
- Лимонний сік - - За смаком