Рецепт Горбуша під сиром фото

Горбуша під сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Якщо любите поєднання плавленого сиру і риби, то горбуша під сиром - це те, то вам напевно сподобається. Ніжне, тане в роті рибне м'ясо в поєднанні з гарячим тягучим плавленим сиром…брат!

Опис приготування:

Горбуша під сиром - це чудове блюдо, яке варто взяти на замітку за кількома критеріями.

По перше, горбуша під сиром - це дійсно ДУЖЕ смачно. Особливо, якщо горбуша у вас свіжа, а сир - хороший, не з найдешевших.

По-друге, блюдо готується дуже швидко - не потрібно болісно довго чекати і захлинатися слиною. Раз, два - і блюдо вже в тарілці.

По-третє, механізм приготування страви настільки простий, що навчити готувати горбушу під сиром, напевно, можна навіть мавпу. До божевілля просто - але навіщо щось придумувати, якщо результат виходить фантастично смачним? :)

Хіба що трохи жирним і не дієтичним виходить страва - це так. Але іноді побалувати себе можна

  • Горбуші - 1 кілограм
  • Сир - 200 грам
  • Майонез - 150 мілілітрів
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Лимонний сік - - За смаком
горбуша під сиром - фото крок 1
Перше, що потрібно зробити - випатрати рибу (якщо у вас не випотрошена) і нарізати її на стейки товщиною не більше 2 см. Кожен стейк з обох сторін натираємо перцем і сіллю.
горбуша під сиром - фото крок 2
Беремо неглибоку форму для випікання, застилає фольгою. Викладаємо в неї наші стейки. Збризгуємо лимонним соком.
горбуша під сиром - фото крок 3
Зверху наносимо на стейки тонкий шар майонезу.
горбуша під сиром - фото крок 4
Сир натираємо на дрібної тертці.
горбуша під сиром - фото крок 5
Викладаємо на майонез шар тертого сиру.
горбуша під сиром - фото крок 6
Випікаємо в духовці близько 30-40 хвилин при 180 градусах. Подаємо гарячим з улюбленим гарніром - як на мене, ідеально підходить рис або овочі. Смачного!

Схожі рецепти