Горбуша з помідорами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Горбуші, запечена в духовці, виходить дуже ніжна і ароматна. Ідеальне блюдо для будь-якого свята. Але перед запіканням, рибу трохи замарінуем.
Якщо ви не знаєте, що приготувати з горбуші, то скористайтеся цим рецептом. Просто, швидко і смачно! А як гарнір можна приготувати картоплю. Пригощайтеся!
- Горбуші - 500 грам
- Соєвий соус - 30 мілілітрів
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 1-2 щіпки (для риби)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Пармезан - 100 грам
Для маринаду змішайте гірчицю і соєвий соус. Додайте трохи спеції для риби.
Замаринуйте рибу протягом години.
Форму для запікання викладіть фольгою. На дно розкладіть нарізану цибулю.
Викладіть рибу, а зверху гуртки помідорів.
Посипте тертим пармезаном і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 30-40 хвилин.
Готову рибу подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!