Горбуша з овочами у фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
З риби можна приготувати безліч страв, всі вони будуть не тільки смачні, але і корисні. Дуже смачною і соковитою виходить горбуша, приготована в духовці. А овочі зроблять блюдо корисніше.
Таку рибу можна подати як самостійне блюдо, а можна приготувати до неї гарнір, наприклад, Мал. Прикрасьте блюдо перед подачею свіжою зеленню і угощайтесь!
- Горбуші - 2 штуки (стейки)
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Помідори - 1 штук
- Брокколі - 100 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Сік лимона - За смаком
- Сіль - За смаком
Обсмажте подрібнені цибулю і моркву.
Викладіть овочі в форму для запікання, застелену фольгою. Зверху викладіть рибні стейки, збризніть лимонним соком і посоліть трохи.
На рибу викладіть гуртки помідорів і суцвіття брокколі, які можна не розморожувати.
Зверху покладіть шматочок сиру. Загорніть рибу з овочами в фольгу і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 20 хвилин. Потім фольгу відкрийте і запікайте ще хвилин на 15-20.
Смачного!