Горбуша в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви бажаєте вразити, здивувати і захопити рідних і близьких своїм кулінарним мистецтвом і якістю страв, сміливо razbiraytesy, як приготувати горбушу у фользі в духовці. Блюдо варто того!
Для того щоб уславитися кухарем-умільцем і готувати повноцінні витвори кулінарного мистецтва, досить освоїти рецепт приготування горбуші в фользі в духовці. Сама риба - вже готову страву. Вона сповнена неповторним ароматом, дивує смаком і вбиває наповал одним своїм виглядом. Не бійтеся експериментувати. Несмачною горбуші в духовці не буває. Приготуйте, а потім не забудьте зберегти в книзі своїх найулюбленіших кулінарних рецептів.
- Горбуша свіжозаморожена - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Помідори - 2 штуки
- Приправа для риби - За смаком
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Горбушу очистіть і випатрайте. Відокремте голову і плавники, вимийте і поріжте на порційні шматки.
2. Візьміть глибоку миску, викладіть в неї рибу (в один шар). Posyp'te pripravoj і сіль. Кожен шматочок змастіть майонезом. Увімкніть духовку.
3. Очистіть цибулю. Помийте його, наріжте кільцями і викладіть на горбушу. Рибу, що викладіть зверху, повторив всю процедуру.
4. Форму для випікання викладіть фольгою. На ній розподіліть горбушу, додайте трохи соняшникової олії.
5. Додайте півсклянки води в форму. Починаємо готувати. Температуру духовки виставте на 190 градусів. За часом орієнтуйтеся на десять хвилин. Як тільки час підійде до кінця, рибу дістаньте з духовки і на кожен шматочок покладіть кружечок томата.
6. Посипте тертим сиром і поставте ще на 10 хвилин в духовку (при тій же температурі). Блюдо готово. Смачного!