Горбуша в духовці (в фользі)
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна і соковита рибка, запечена в духовці з овочами - звучить дуже апетитно і дійсно дуже смачно. Ви з легкістю впораєтеся з ним! розповім, як приготувати горбушу в духовці (в фользі).
Ви можете використовувати будь-які овочі: томати, перці, зелень, цукіні, часник, а також ароматні трави. У вас вийде відразу готову страву з гарніром з печених овочів. Таке блюдо можна зробити в духовці, а також запекти на грилі. Подавайте горбушу відразу, можна в фользі або переклавши на тарілку.
- Файл gorbuši - 4 штуки (кожен шматочок по 110-115 грам)
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 8 зубчиків
- Сушений чебрець - 2-3 чайних ложок
- Кабачок - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1 штука
- Петрушка свіжа - 0, 5 пучка
1. Вимийте рибу і витріть її насухо, щедро полийте оливковою олією. Викладіть на фольгу стороною з оливковою олією. Очистіть часник і подрібніть його, посипте половину часниковою суміші над рибою, додайте сіль, перець, чебрець.
2. Вимийте овочі, наріжте дрібно зелену цибулю, наріжте півкільцями кабачок і томати.
3. Полийте овочі розтопленим вершковим маслом, додайте часник, що залишився, вичавити сік лайма, сіль і poperčite, додайте паприку і перемішайте.
4. Розділіть овочі між 4 шматочками риби, викладіть поверх горбуші.
5. Закрийте фольгою овочі, щоб сформувався конвертик.
6. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин.
7. Акуратно розгорніть фольгу і перекладіть рибу з овочами в тарілку, а можна подавати і в фользі. Подавайте горбушу, прикрасивши петрушкою і скибочками лайма.