Рецепт Горбуша в духовці (в фользі) фото

Горбуша в духовці (в фользі)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Ніжна і соковита рибка, запечена в духовці з овочами - звучить дуже апетитно і дійсно дуже смачно. Ви з легкістю впораєтеся з ним! розповім, як приготувати горбушу в духовці (в фользі).

Опис приготування:

Ви можете використовувати будь-які овочі: томати, перці, зелень, цукіні, часник, а також ароматні трави. У вас вийде відразу готову страву з гарніром з печених овочів. Таке блюдо можна зробити в духовці, а також запекти на грилі. Подавайте горбушу відразу, можна в фользі або переклавши на тарілку.

  • Файл gorbuši - 4 штуки (кожен шматочок по 110-115 грам)
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часник - 8 зубчиків
  • Сушений чебрець - 2-3 чайних ложок
  • Кабачок - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 1 штука
  • Петрушка свіжа - 0, 5 пучка
горбуша в духовці (в фользі) - фото крок 1
1. Вимийте рибу і витріть її насухо, щедро полийте оливковою олією. Викладіть на фольгу стороною з оливковою олією. Очистіть часник і подрібніть його, посипте половину часниковою суміші над рибою, додайте сіль, перець, чебрець.
горбуша в духовці (в фользі) - фото крок 2
2. Вимийте овочі, наріжте дрібно зелену цибулю, наріжте півкільцями кабачок і томати.
горбуша в духовці (в фользі) - фото крок 3
3. Полийте овочі розтопленим вершковим маслом, додайте часник, що залишився, вичавити сік лайма, сіль і poperčite, додайте паприку і перемішайте.
горбуша в духовці (в фользі) - фото крок 4
4. Розділіть овочі між 4 шматочками риби, викладіть поверх горбуші.
горбуша в духовці (в фользі) - фото крок 5
5. Закрийте фольгою овочі, щоб сформувався конвертик.
горбуша в духовці (в фользі) - фото крок 6
6. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин.
горбуша в духовці (в фользі) - фото крок 7
7. Акуратно розгорніть фольгу і перекладіть рибу з овочами в тарілку, а можна подавати і в фользі. Подавайте горбушу, прикрасивши петрушкою і скибочками лайма.

Схожі рецепти