Горбуша фарширована
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете вразити гостей смачним і оригінальним блюдом або просто зробити невеличкий сюрприз своїм рідним на обід або вечерю, то кращої ідеї ніж горбуша фарширована вам точно не знайти.
Опис приготування:
Хочу запропонувати вам відмінний рецепт приготування горбуші фаршированої, незважаючи на те, що він досить простий, рибка з ним виходить неймовірно смачна. В якості начинки ми тут будемо використовувати морква, цибуля та гриби, - всі ці інгредієнти ідеально доповнюють смак горбуші і роблять її дуже соковитою і ніжною. А оскільки рибка запікається цілком, то крім приголомшливого смаку у неї ще й вельми гарний зовнішній вигляд - приготуйте таке блюдо до свята, і гості залишаться в повному захваті. Ну а якщо ви вирішите зробити горбушу фаршировану в домашніх умовах до сімейної вечері, то радості ваших близьких точно не буде меж, повірте мені.
- Горбуші - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Крем - 50 грам
- Зелень свіжа - 30-40 грам (кріп, петрушка)
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком