Горбуша фарширована
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете вразити гостей смачним і оригінальним блюдом або просто зробити невеличкий сюрприз своїм рідним на обід або вечерю, то кращої ідеї ніж горбуша фарширована вам точно не знайти.
Хочу запропонувати вам відмінний рецепт приготування горбуші фаршированої, незважаючи на те, що він досить простий, рибка з ним виходить неймовірно смачна. В якості начинки ми тут будемо використовувати морква, цибуля та гриби, - всі ці інгредієнти ідеально доповнюють смак горбуші і роблять її дуже соковитою і ніжною. А оскільки рибка запікається цілком, то крім приголомшливого смаку у неї ще й вельми гарний зовнішній вигляд - приготуйте таке блюдо до свята, і гості залишаться в повному захваті. Ну а якщо ви вирішите зробити горбушу фаршировану в домашніх умовах до сімейної вечері, то радості ваших близьких точно не буде меж, повірте мені.
- Горбуші - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Крем - 50 грам
- Зелень свіжа - 30-40 грам (кріп, петрушка)
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком