Рецепт Горбуша шматочками фото

Горбуша шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Борошно , Риба та морепродукти , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Соковита і ніжна рибка шматочками на обід або на вечерю - це здорова і шалено смачна їжа! рекомендую!

Опис приготування:

Якщо риба хороша і свіжа, то, щоб її смачно приготувати, багато часу і зусиль не знадобиться. Для приготування горбуші шматочками досить філе порізати порційними шматочками і обсмажити в спеціях. Ідеально і для обіду, і для вечері.

  • Горбуші - 1-1, 5 кілограма
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Спеції - За смаком
  • Олія - За смаком
горбуша шматочками - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
горбуша шматочками - фото крок 2
Рибку промили і порізали шматочками.
горбуша шматочками - фото крок 3
Посолили і поперчити.
горбуша шматочками - фото крок 4
Тепер готуємо кляр. Яйця і спеції гарненько змішали.
горбуша шматочками - фото крок 5
Збиваємо виделкою або вінчиком.
горбуша шматочками - фото крок 6
Додаємо борошно і замішуємо до потрібної консистенції.
горбуша шматочками - фото крок 7
Схоже на густу сметану.
горбуша шматочками - фото крок 8
Шматочки риби гарненько умочіть в отриманої суміші.
горбуша шматочками - фото крок 9
З усіх сторін.
горбуша шматочками - фото крок 10
Обсмажуємо на розігрітій сковороді до золотистого кольору з двох сторін.
горбуша шматочками - фото крок 11
Це займе пару хвилин.
горбуша шматочками - фото крок 12
Готову горбушу шматочками подаємо з овочами. Смачного!

Схожі рецепти