Горбуша шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Соковита і ніжна рибка шматочками на обід або на вечерю - це здорова і шалено смачна їжа! рекомендую!
Якщо риба хороша і свіжа, то, щоб її смачно приготувати, багато часу і зусиль не знадобиться. Для приготування горбуші шматочками досить філе порізати порційними шматочками і обсмажити в спеціях. Ідеально і для обіду, і для вечері.
- Горбуші - 1-1, 5 кілограма
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Спеції - За смаком
- Олія - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Рибку промили і порізали шматочками.
Посолили і поперчити.
Тепер готуємо кляр. Яйця і спеції гарненько змішали.
Збиваємо виделкою або вінчиком.
Додаємо борошно і замішуємо до потрібної консистенції.
Схоже на густу сметану.
Шматочки риби гарненько умочіть в отриманої суміші.
З усіх сторін.
Обсмажуємо на розігрітій сковороді до золотистого кольору з двох сторін.
Це займе пару хвилин.
Готову горбушу шматочками подаємо з овочами. Смачного!