Горбуша смажена
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший рецепт смаженої горбуші на сковороді. Панірування з борошна зробить кожен шматочок риби хрустким і прожареним. В кінці обов'язково слід трохи загасити рибу у вині. Особливий смак!
Якщо ви знаєте, як приготувати горбушу смажену, тоді можна вважати, що у вас під рукою завжди є відмінний рецепт на всі випадки життя. Смажена рибка чудово поєднується з будь-якими гарнірами, наприклад з картопляним пюре, гречкой, овочами або макаронами. Хай щастить!
- Горбуші - 6-7 штук (стейки)
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець червоний - 1/2 чайних ложки
- Вино біле сухе - 1/2 склянки
Стейки промийте і висушіть. Змішайте борошно з сіллю і перцем. Паралельно розігрійте в сковороді рослинне масло. Рибні стейки запаніруйте в борошні з усіх боків і викладіть на сковороду.
Обсмажте стейки по 3 хвилини з кожного боку, потім влийте вино. Зробіть мінімальний вогонь і тушкуйте горбушу під кришкою до повного випаровування рідини.
Подавайте рибу з тушкованими овочами або картопляним пюре. Смачного!