Рецепт Горбуша смажена фото

Горбуша смажена
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Найпростіший рецепт смаженої горбуші на сковороді. Панірування з борошна зробить кожен шматочок риби хрустким і прожареним. В кінці обов'язково слід трохи загасити рибу у вині. Особливий смак!

Опис приготування:

Якщо ви знаєте, як приготувати горбушу смажену, тоді можна вважати, що у вас під рукою завжди є відмінний рецепт на всі випадки життя. Смажена рибка чудово поєднується з будь-якими гарнірами, наприклад з картопляним пюре, гречкой, овочами або макаронами. Хай щастить!

  • Горбуші - 6-7 штук (стейки)
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець червоний - 1/2 чайних ложки
  • Вино біле сухе - 1/2 склянки
горбуша смажена - фото крок 1
Стейки промийте і висушіть. Змішайте борошно з сіллю і перцем. Паралельно розігрійте в сковороді рослинне масло. Рибні стейки запаніруйте в борошні з усіх боків і викладіть на сковороду.
горбуша смажена - фото крок 2
Обсмажте стейки по 3 хвилини з кожного боку, потім влийте вино. Зробіть мінімальний вогонь і тушкуйте горбушу під кришкою до повного випаровування рідини.
горбуша смажена - фото крок 3
Подавайте рибу з тушкованими овочами або картопляним пюре. Смачного!

Схожі рецепти