Рецепт Голяшка яловича в духовці фото

Голяшка яловича в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 20 хв.

Яловичина є улюбленим м'ясом мого чоловіка. Різні її частини підійдуть для багатьох ситних страв. Деякі з них дуже прості, але все одно готуються довго. Таким рецептом я і хочу з вами поділитися.

Опис приготування:

До складу цього гарячого блюда входить тільки один головний інгредієнт і три вспомогалі. Технологія створення легка і доступна. На гарнір найкраще подати овочі печені або салат. Пропоную вам прочитати про те, як приготувати голяшку яловичу в духовці. М'ясо буде в фользі, тому воно вийде соковитим і потрібної текстури.

  • Голяшка яловича - 3 кілограма
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
голяшка яловича в духовці - фото крок 1
М'ясо чистий, промийте та висушіть.
голяшка яловича в духовці - фото крок 2
Обсмажте яловичу голяшку в олії до золотистої скоринки з усіх боків.
голяшка яловича в духовці - фото крок 3
Натріть м'ясо сіллю, перцем і маслом. Щільно загорніть його у фольгу.
голяшка яловича в духовці - фото крок 4
Запікайте яловичину в духовці при 180 градусах протягом 3-х годин. Подавайте з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти