Голяшка яловича в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина є улюбленим м'ясом мого чоловіка. Різні її частини підійдуть для багатьох ситних страв. Деякі з них дуже прості, але все одно готуються довго. Таким рецептом я і хочу з вами поділитися.
До складу цього гарячого блюда входить тільки один головний інгредієнт і три вспомогалі. Технологія створення легка і доступна. На гарнір найкраще подати овочі печені або салат. Пропоную вам прочитати про те, як приготувати голяшку яловичу в духовці. М'ясо буде в фользі, тому воно вийде соковитим і потрібної текстури.
- Голяшка яловича - 3 кілограма
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
М'ясо чистий, промийте та висушіть.
Обсмажте яловичу голяшку в олії до золотистої скоринки з усіх боків.
Натріть м'ясо сіллю, перцем і маслом. Щільно загорніть його у фольгу.
Запікайте яловичину в духовці при 180 градусах протягом 3-х годин. Подавайте з гарніром. Смачного!