Рецепт Тушкована голяшка фото

Тушкована голяшка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Тушковане м'ясо - це класика. Після такої обробки воно стає м'яким і соковитим. Готування таких страв досить проста. Вважаю, що кожна господиня повинна вміти готувати щось в цьому роді.

Сьогодні я описала нижче, як приготувати тушковану голяшку. Страва, яке я представила, називається - "оссобуко" . Робиться з яловичини. Родом з Італії. Зазвичай подається з традиційними гарнірами: різотто або пастою. Але можете спробувати і з іншими.

  • Яловича голяжка - 1 кілограм
  • Помідори - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 1 пучок
  • Часник - 3 зубчики
  • Біле сухе вино - 300 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Мелений чорний перець - За смаком
тушкована голяшка - фото крок 1
Гомілки потрібні приблизно 5 см завтовшки. Помийте їх, чистка plёnok і obsushite.
тушкована голяшка - фото крок 2
Розігрійте сковороду з оливковою олією. Обсмажте м'ясо до рум'янцю, а потім залийте вином. Дати закипіти, потім зменшіть вогонь, половина вина повинна увариться.
тушкована голяшка - фото крок 3
Поріжте цибулю і моркву. Обсмажте на іншій сковороді все разом до золотистого кольору.
тушкована голяшка - фото крок 4
Наріжте томати, подрібніть один зубчик часнику. Відправте їх разом з морквою і цибулею до гомілки. Приправити сіллю і poperčite. Закрийте кришкою. Гасіть на маленькому вогні близько двох годин. Кожні 20 хвилин необхідно перевертати м'ясо. Можете додати трохи води в сковороду.
тушкована голяшка - фото крок 5
Подрібніть один зубчик часнику і петрушку. Додайте до них цедру, сіль і перець. Перемішайте.
тушкована голяшка - фото крок 6
Готову страву подавайте з соусом з сковороди і зеленню, яку ми зробили в попередньому кроці.

Схожі рецепти