Голубці з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Голубці можна готувати з різною начинкою. Наприклад, голубці з квасолею в домашніх умовах - це незвичайне рішення, а якщо додати до них гриби, то блюдо стане ще смачніше.
Приготувати голубці з квасолею за класичним рецептом - дуже легко! Квасоля заздалегідь потрібно відварити, а деякі господині використовують навіть консервовану (в Thomas). Гриби також можуть бути різними, але найсмачніше - belиe або лисиці. Перед подачею не забудьте полити голубці сметаною і прикрасити зеленню.
- Капуста - 1 штука
- Квасоля - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 3-5 штук
- Сіль, лавровий лист і спеції - За смаком
- Томатна паста - 30 грам
1. Насамперед нам потрібно приготувати капустяні листи і відварити квасолю до готовності. Капусту відправляємо в киплячу воду і знімаємо по черзі листи. Тим часом відварюємо квасолю.
2. Нарізаємо цибулю та моркву, після чого відправляємо на сковороду смажитися. Для основи візьміть кілька столових ложок рослинного масла.
3. Коли квасоля буде готова, змішуємо її з пересмаженим цибулею і морквою. У той же час потрібно приготувати гриби. Використовувала білі гриби заморожені. Їх можна відварити, а потім обсмажити.
4. Беремо готовий лист і прибираємо всі прожилки. Потім викладаємо нашу начинку і загортаємо конвертиком.
5. Тепер викладаємо голубці в каструлю, а зверху "закриваємо" їх картоплею. Нарізка картоплі може бути будь-який.
6. Зверху поливаємо томатною пастою і додаємо в каструлю 300мл води. Ставимо на вогонь і тушкуємо до готовності. В середньому голубці гасяться близько 35-40 хвилин на середньому вогні. В самому кінці відправте до них дрібно нарізану зелень.
7. Подавати голубці з квасолею в домашніх умовах можна разом зі сметаною і картоплею, який гасився разом з ними.