Рецепт Домашні голубці фото

Домашні голубці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Голубці стали невід'ємною частиною кожного застілля вже давно. Смачна страва поєднує в собі овочі і фарш з рисом і подобається дуже багатьом. Моя дитина просто з розуму по ним сходить, тому готую часто.

Опис приготування:

Незважаючи на широке поширення голубців на пострадянському просторі, готувати їх вміє не кожен. Хоча це зовсім не складно - відокремити капустяне листя від качана. Тепер приловчилися. Спробуйте рецепт, як приготувати домашні голубці. Думаю, у вас все вийде. Подавайте до столу зі сметаною або з будь-яким гарніром. До речі, замість рису іноді використовую гречку, теж дуже подобається.

  • Капуста білокачанна - 1 штука
  • Свинина - 0, 5 кілограма
  • Яловичина - 0, 5 кілограма
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Мал - 1 Склянка
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
1
Відріжте у капусти качан, щоб залишилися лише листя.
2
Покладіть капусту у велику каструлю, залийте гарячою водою і поставте на вогонь. У міру розігрівання відокремлюйте від капусти верхні листочки.
3
Відваріть рис до напівготовності.
4
М'ясо перейдіть через м'ясорубку, додайте цибулину.
5
У фарш додайте рис, сіль і poperčite.
6
Моркву натріть на тертці, цибулю подрібніть. Всі обсмажте на олії.
7
Додайте літр бульйону, в якому варилася капуста, томатну пасту, сіль і перець.
8
З капустяних листочків посрезав ущільнені ділянки.
9
На кожен листочок капусти кладіть по ложці фаршу, загорніть.
10
Залишки листя капусти поріжте на дно великої каструлі або казана, трохи полийте підливою.
11
Викладайте голубці, полийте їх підливою. І так, скільки вийде рядів.
12
Додайте лавровий лист і поставте гаситися на 40 - 50 хвилин на невеликий вогонь.
13
Смачного!

Схожі рецепти