Рецепт Голубці по-румунськи фото

Голубці по-румунськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Фарш, Крупи, Мал, Білокачанна капуста
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Голубці

Незвичайна подача звичного нам страви. Голубці гасяться в духовці в сирному соусі з овочами і виходять незвичайно ніжні і соковиті. Беріть рецепт на замітку!

Приготувати голубці по-румунськи можна з будь-якого фаршу. Підійде яловичина, свинина или курятина. Можна використовувати навіть кілька видів м'яса одночасно. Блюдо ситне, ніжне і дуже смачне! Буде актуально на будь-якому повсякденному або святковому столі.

  • Капуста - 1 штука
  • Фарш - 350 грам
  • Мал - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Вода - 1-2 склянок
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 100 грам
  • Помідор - 1-2 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Зелень - 1 пучок
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
голубці по-румунськи - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
голубці по-румунськи - фото крок 2
Цибуля наріжте кубиками. Моркву натріть на тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
голубці по-румунськи - фото крок 3
У глибокій мисці з'єднайте м'ясний фарш, обсмажені овочі і промитий рис. Сіль і спеції додайте за смаком.
голубці по-румунськи - фото крок 4
Добре все перемішайте.
голубці по-румунськи - фото крок 5
Капусту відваріть в киплячій підсоленій воді. У міру розм'якшення верхнього листя, знімайте їх і перекладайте на друшляк.
голубці по-румунськи - фото крок 6
Для заливки з'єднайте тертий сир, нарізані кубиками помідори, сметану, пропущений через прес часник і зелень. Влийте необхідну кількість гарячої води, додайте за смаком сіль, спеції і добре все перемішайте.
голубці по-румунськи - фото крок 7
Зріжте у капустяного листа товсту прожилку і викладіть посередині трохи фаршу.
голубці по-румунськи - фото крок 8
Поверніть голубець рулетом і покладіть швом вниз. Таким чином сформуйте все голубці.
голубці по-румунськи - фото крок 9
Готові голубці перекладіть в змащену маслом форму для запікання.
голубці по-румунськи - фото крок 10
Зверху полийте голубці підготовленої заливкою (кількість рідини залежить від бажаної кількості соусу). Запікайте голубці в духовці при температурі 180-200 градусів близько 45 хвилин.
голубці по-румунськи - фото крок 11
Голубці по-румунськи готові.
голубці по-румунськи - фото крок 12
Смачного!

Схожі рецепти