Рецепт Голубці по-румунськи фото

Голубці по-румунськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш , Крупи , Мал , Білокачанна капуста
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Незвичайна подача звичного нам страви. Голубці гасяться в духовці в сирному соусі з овочами і виходять незвичайно ніжні і соковиті. Беріть рецепт на замітку!

Опис приготування:

Приготувати голубці по-румунськи можна з будь-якого фаршу. Підійде яловичина, свинина или курятина. Можна використовувати навіть кілька видів м'яса одночасно. Блюдо ситне, ніжне і дуже смачне! Буде актуально на будь-якому повсякденному або святковому столі.

  • Капуста - 1 штука
  • Фарш - 350 грам
  • Мал - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Вода - 1-2 склянок
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 100 грам
  • Помідор - 1-2 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Зелень - 1 пучок
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
голубці по-румунськи - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
голубці по-румунськи - фото крок 2
Цибуля наріжте кубиками. Моркву натріть на тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
голубці по-румунськи - фото крок 3
У глибокій мисці з'єднайте м'ясний фарш, обсмажені овочі і промитий рис. Сіль і спеції додайте за смаком.
голубці по-румунськи - фото крок 4
Добре все перемішайте.
голубці по-румунськи - фото крок 5
Капусту відваріть в киплячій підсоленій воді. У міру розм'якшення верхнього листя, знімайте їх і перекладайте на друшляк.
голубці по-румунськи - фото крок 6
Для заливки з'єднайте тертий сир, нарізані кубиками помідори, сметану, пропущений через прес часник і зелень. Влийте необхідну кількість гарячої води, додайте за смаком сіль, спеції і добре все перемішайте.
голубці по-румунськи - фото крок 7
Зріжте у капустяного листа товсту прожилку і викладіть посередині трохи фаршу.
голубці по-румунськи - фото крок 8
Поверніть голубець рулетом і покладіть швом вниз. Таким чином сформуйте все голубці.
голубці по-румунськи - фото крок 9
Готові голубці перекладіть в змащену маслом форму для запікання.
голубці по-румунськи - фото крок 10
Зверху полийте голубці підготовленої заливкою (кількість рідини залежить від бажаної кількості соусу). Запікайте голубці в духовці при температурі 180-200 градусів близько 45 хвилин.
голубці по-румунськи - фото крок 11
Голубці по-румунськи готові.
голубці по-румунськи - фото крок 12
Смачного!

Схожі рецепти