Рецепт Куряча печінка по-румунськи фото

Куряча печінка по-румунськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Куряча печінка по-румунськи - це блюдо для повноцінного обіду чи вечері. Готується швидко, а виходить дуже смачно. Беріть рецепт на замітку!

Куряча печінка по-румунськи стане вашим улюбленим блюдом на швидку руку. Сама куряча печінка готується за лічені хвилини, а значить швидкий обід не змусить себе довго чекати.

  • Куряча печінка - 300 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 80 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
куряча печінка по-румунськи - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування курячої печінки по-румунськи.
куряча печінка по-румунськи - фото крок 2
Наріжте півкільцями цибулю.
куряча печінка по-румунськи - фото крок 3
Розігрійте масло на сковороді, обсмажуйте цибулю до прозорості.
куряча печінка по-румунськи - фото крок 4
Промийте курячу печінку, наріжте великими шматочками.
куряча печінка по-румунськи - фото крок 5
Викладіть печінку в сковороду з цибулею.
куряча печінка по-румунськи - фото крок 6
Обсмажуйте 3-4 хвилини, додавши сіль і перець за смаком.
куряча печінка по-румунськи - фото крок 7
Збийте яйця віночком, додавши спеції за смаком.
куряча печінка по-румунськи - фото крок 8
До майже готової печінці влийте яйця.
куряча печінка по-румунськи - фото крок 9
Обсмажуйте печінка з яйцями 1, 5-2 хвилини під кришкою на повільному вогні. Блюдо готово.
куряча печінка по-румунськи - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти