Куряча печінка по-румунськи
(покроковий рецепт з фото)
Куряча печінка по-румунськи - це блюдо для повноцінного обіду чи вечері. Готується швидко, а виходить дуже смачно. Беріть рецепт на замітку!
Куряча печінка по-румунськи стане вашим улюбленим блюдом на швидку руку. Сама куряча печінка готується за лічені хвилини, а значить швидкий обід не змусить себе довго чекати.
- Куряча печінка - 300 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 80 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування курячої печінки по-румунськи.
Наріжте півкільцями цибулю.
Розігрійте масло на сковороді, обсмажуйте цибулю до прозорості.
Промийте курячу печінку, наріжте великими шматочками.
Викладіть печінку в сковороду з цибулею.
Обсмажуйте 3-4 хвилини, додавши сіль і перець за смаком.
Збийте яйця віночком, додавши спеції за смаком.
До майже готової печінці влийте яйця.
Обсмажуйте печінка з яйцями 1, 5-2 хвилини під кришкою на повільному вогні. Блюдо готово.
Смачного!