Рецепт Свинина по-румунськи фото

Свинина по-румунськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина, Молочні продукти, Сир, Яйця
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Відбивні

Свинину можна приготувати по-різному, так чому б не зробити це по-румунськи? М'ясо панірує в насиченою яєчно-сирної суміші із зеленню і томатною пастою, а потім обсмажується на сковороді.

Цей класичний рецепт приготування свинини по-румунськи сподобається всім любителям смачно поїсти. М'ясо виходить дуже соковитим і ситним за рахунок незвичайної панірування. На гарнір підійде картопляне пюре, овочевий салат або просто порізані свіжі овочі. Хай щастить!

  • Свинина - 800 грам (м'якоть)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Масло рослинне - 200 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Кріп і петрушка - 2 Ст. Ложки (подрібнені)
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
свинина по-румунськи - фото крок 1
М'якоть свинини нарізаємо порційними шматками.
свинина по-румунськи - фото крок 2
Кожен шматочок відбиваємо, присипаємо сіллю, перцем і улюбленими спеціями.
свинина по-румунськи - фото крок 3
Зелень петрушки і кропу подрібнюємо.
свинина по-румунськи - фото крок 4
Яйця змішуємо з томатною пастою і сіллю за смаком.
свинина по-румунськи - фото крок 5
Додаємо зелень, тертий сир і борошно.
свинина по-румунськи - фото крок 6
Ретельно перемішайте до однорідності.
свинина по-румунськи - фото крок 7
Паніруємо свинину в борошні, а потім занурюємо в рідку паніровці з яєць, зелений, сиру і томатної пасти. Обсмажуємо кожен шматочок на рослинній олії (1-2 хвилини з кожного боку).
свинина по-румунськи - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти