Свинина по-румунськи
(покроковий рецепт з фото)
Свинину можна приготувати по-різному, так чому б не зробити це по-румунськи? М'ясо панірує в насиченою яєчно-сирної суміші із зеленню і томатною пастою, а потім обсмажується на сковороді.
Цей класичний рецепт приготування свинини по-румунськи сподобається всім любителям смачно поїсти. М'ясо виходить дуже соковитим і ситним за рахунок незвичайної панірування. На гарнір підійде картопляне пюре, овочевий салат або просто порізані свіжі овочі. Хай щастить!
- Свинина - 800 грам (м'якоть)
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 200 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Кріп і петрушка - 2 Ст. Ложки (подрібнені)
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
М'якоть свинини нарізаємо порційними шматками.
Кожен шматочок відбиваємо, присипаємо сіллю, перцем і улюбленими спеціями.
Зелень петрушки і кропу подрібнюємо.
Яйця змішуємо з томатною пастою і сіллю за смаком.
Додаємо зелень, тертий сир і борошно.
Ретельно перемішайте до однорідності.
Паніруємо свинину в борошні, а потім занурюємо в рідку паніровці з яєць, зелений, сиру і томатної пасти. Обсмажуємо кожен шматочок на рослинній олії (1-2 хвилини з кожного боку).
Смачного!