Гірчичне масло
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом дуже смачного гірчичного масла. Його можна мазати на хліб, подавати з відвареною картоплею, або додавати в гречку. Гірчичне масло виходить пікантним, ароматним і ніжним.
Докладніше, як приготувати гірчичне масло, я розповім нижче. Масло має бути кімнатної температури. Його можна збити міксером, тоді воно вийде більш повітряним за текстурою. За бажанням можна додати трохи лимонного соку і цедри. Готується масло дуже просто, тому рекомендую спробувати!
- Вершкове масло - 180 грам (або маргарину)
- Дижонская гірчиця - 2 чайних ложки
- Zernistaya гірчиця - 2 чайних ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Петрушку дрібно порубати ножем.

Часник пропустіть через прес.

Всі інгредієнти з'єднайте разом і розімніть вилкою до однорідної маси.

Гірчичне масло готове, смачного!