Рецепт Гірчичне масло фото

Гірчичне масло
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Соуси
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 10 хв.

Ділюся рецептом дуже смачного гірчичного масла. Його можна мазати на хліб, подавати з відвареною картоплею, або додавати в гречку. Гірчичне масло виходить пікантним, ароматним і ніжним.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати гірчичне масло, я розповім нижче. Масло має бути кімнатної температури. Його можна збити міксером, тоді воно вийде більш повітряним за текстурою. За бажанням можна додати трохи лимонного соку і цедри. Готується масло дуже просто, тому рекомендую спробувати!

  • Вершкове масло - 180 грам (або маргарину)
  • Дижонская гірчиця - 2 чайних ложки
  • Zernistaya гірчиця - 2 чайних ложки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
гірчичне масло - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
гірчичне масло - фото крок 2
Петрушку дрібно порубати ножем.
гірчичне масло - фото крок 3
Часник пропустіть через прес.
гірчичне масло - фото крок 4
Всі інгредієнти з'єднайте разом і розімніть вилкою до однорідної маси.
гірчичне масло - фото крок 5
Гірчичне масло готове, смачного!

Схожі рецепти