Гаряче «Каструля з котлетками»
(покроковий рецепт з фото)
Набридли звичайні котлети? Тоді запропоную вам варіант, як урізноманітнити це блюдо. Виходить смачно і неординарно. Пригощайтеся!
Хочу запропонувати вам варіант гарячого блюда і як можна урізноманітнити, надати зовсім інший смак звичайним котлет. Фарш можете взяти будь-який. Болгарського перцю можете покласти більше або менше на ваш смак. Помідори можете порізати і просто кільцями. Майонез можна замінити на сметану або густий йогурт. Смачного!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Майонез - 100 грам
- Молоко - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Складові.
Додайте у фарш яйце, спеції, дрібно нарізану цибулю і сіль. Перемішайте до однорідної маси і сформуйте сирими руками котлетки. Обваляйте їх в манці.
Поріжте перець кільцями або півкільцями.
Наріжте помідору кубиком. У змащену форму складіть поперемінно перець з помідором і котлети.
Запікайте в гарячій духовці при t = 180 на 35 хвилин. Змішайте до однорідності майонез, молоко, тертий часник і спеції. Вийміть форму з духовки, залийте верх сумішшю.
Поставте знову в духовку і запікайте ще 5-10 хвилин.
Поріжте і відразу подавайте.
Смачного! !!