Рецепт Гаряче вино (glintveyn) фото

Гаряче вино (glintveyn)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Напої, Домашнє вино

У холодну погоду завжди зігріє кухлик гарячого вина!

Кількість порцій: 6
  • Червоне вино - 1 літр
  • Апельсин - 3 штуки
  • Грейпфрут - 1 штука
  • Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
  • Обкладинка - 1 щіпка
гаряче вино (glintveyn) - фото крок 1
Залити 1 л червоного вина в каструлю і довести до кипіння на середньому вогні.
гаряче вино (glintveyn) - фото крок 2
Розрізати фрукти навпіл, відкласти половину грейпфрута і апельсина, з інших віджати сік.
гаряче вино (glintveyn) - фото крок 3
Нарізати інші половинки на великі шматочки. Вино має покипіти 2-3 хвилини. Потім налити фруктовий сік в вино.
гаряче вино (glintveyn) - фото крок 4
Додати 1 пакетик ванільного цукру, 5 столових ложок цукрової пудри і 1 щіпку кориці, добре перемішати. Додати шматочки фруктів, зменшити вогонь і залишити кип'ятити на повільному вогні не менше однієї години.
гаряче вино (glintveyn) - фото крок 5
Подавати в кухликах, з шматочками фруктів.

Схожі рецепти