Рецепт Glintveyn фото

Glintveyn
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти, Апельсин, Ваніль, Лимон, Спеції, Прянощі, Приправи, Гвоздика
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Напої

Кращий алкогольний зігріваючий напій для зиязиках вечорів і свят - це глінтвейн. Його подають гарячим, з фруктами і спеціями. А ви знаєте, як приготувати глінтвейн? Підкажу відмінний рецепт.

Глінтвейн роблять з червоного або білого вина. Для нього використовують ароматні спеції, фрукти, ягоди. Його можна зробити в мультиварці або в звичайній каструлі. Використовуйте набір готових спецій або змішайте відповідні. Такий напій зігріє в холодний вечір і подарує всім гарний настрій.

  • Червоне сухе вино - 750 мілілітрів
  • Коньяк або ром - 0, 5 склянки
  • Апельсин - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Вапно - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Гвоздика - 5-6 штук
  • Мускатний горіх - 0, 5 штуки
  • Обкладинка - 1 штука
  • Ваніль - 1 штука
  • Аніс - 2 штуки
Glintveyn - фото крок 1
1. Підготуйте інгредієнти: обдайте окропом фрукти.
Glintveyn - фото крок 2
2. Очистіть фрукти від шкірки, вичавити сік апельсина в окрему ємність.
Glintveyn - фото крок 3
3. У каструлю влийте апельсиновий сік, воду, додайте цукор, шкірку апельсина, лайма і лимона, а також додайте всі спеції. Доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні півгодини.
Glintveyn - фото крок 4
4. Через 30 хвилин влийте стакан вина і варіть ще 30 хвилин. Додайте, що залишився вино і бренді, варіть ще 5-7 хвилин після закипання, вимикайте вогонь.
Glintveyn - фото крок 5
5. Розлийте напій по склянках і подавайте до столу, насолоджуйтеся смачним коктейлем.

Схожі рецепти