Рецепт Glintveyn з anisom і kardamonom фото

Glintveyn з anisom і kardamonom
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Зелень , Аніс
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Хочу запропонувати вам на замітку вельми вдалу ідею, як приготувати глінтвейн з анісом і кардамоном. Виходить нереально ароматний, насичений і смачний напій. Спробуйте обов'язково!

Опис приготування:

Класичне поєднання вина і апельсина в даному випадку доповнено тільки спеціями. На мій смак лимон тут зайвий, але ви можете при бажанні додати і його. Аніс і кардамон в тандемі дійсно чудові. Але я рекомендую додати ще корицю, буде дуже здорово! Відмінний напій для холодних зиязиках вечорів.

  • Червоне вино - 1 штука (пляшка)
  • Апельсин - 3 штуки(1 цілком і сік з 2)
  • Аніс - 4 штуки
  • Кардамон - 4 штуки
  • Паличка кориці - 1-2 штук
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
Glintveyn з anisom і kardamonom - фото крок 1
1. Вичавіть сік 2 апельсинів, з'єднайте в каструльці з цукром.
Glintveyn з anisom і kardamonom - фото крок 2
2. Додайте спеції і влийте вино.
Glintveyn з anisom і kardamonom - фото крок 3
3. Третій апельсин наріжте шматочками і додайте в каструльку.
Glintveyn з anisom і kardamonom - фото крок 4
4. Поставте на вогонь, після закипання приберіть вогонь до мінімуму і варіть хвилин 10.
Glintveyn з anisom і kardamonom - фото крок 5
5. Готовий глінтвейн з анісом і кардамоном розлийте по склянках / гурткам і подавайте до столу.

Схожі рецепти