Glintveyn з anisom і kardamonom
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам на замітку вельми вдалу ідею, як приготувати глінтвейн з анісом і кардамоном. Виходить нереально ароматний, насичений і смачний напій. Спробуйте обов'язково!
Класичне поєднання вина і апельсина в даному випадку доповнено тільки спеціями. На мій смак лимон тут зайвий, але ви можете при бажанні додати і його. Аніс і кардамон в тандемі дійсно чудові. Але я рекомендую додати ще корицю, буде дуже здорово! Відмінний напій для холодних зиязиках вечорів.
- Червоне вино - 1 штука (пляшка)
- Апельсин - 3 штуки(1 цілком і сік з 2)
- Аніс - 4 штуки
- Кардамон - 4 штуки
- Паличка кориці - 1-2 штук
- Цукор - 1 Ст. Ложка
1. Вичавіть сік 2 апельсинів, з'єднайте в каструльці з цукром.
2. Додайте спеції і влийте вино.
3. Третій апельсин наріжте шматочками і додайте в каструльку.
4. Поставте на вогонь, після закипання приберіть вогонь до мінімуму і варіть хвилин 10.
5. Готовий глінтвейн з анісом і кардамоном розлийте по склянках / гурткам і подавайте до столу.