Каструля хліба čerstvogo
(покроковий рецепт з фото)
Підсохлий хліб викидати зовсім не обов'язково. Завдяки рецептом ви дізнаєтеся, як приготувати запіканку з черствого хліба. Ви здивуєтеся, але випічка припаде до смаку вам і вашій родині.
Тепер не треба викидати підсохлий хліб, з нього можна приготувати солодку запіканку до чаю. Для приготування запіканки знадобляться самі звичайні продукти, які можна знайти в холодильнику. Ця страва ідеально підійде для тих, хто не любить довго стояти біля плити, але любить смачно поїсти. За смаком вона нагадує щось середнє між сирної і манної запіканками.
- Čerstvyj хліб - 8 штук (шматочків)
- Яйця - 4 штуки
- Олія - 80 грам
- Молоко - 350 грам
- Сироп від варення - 200 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
1. Зберемо шматочки черствого хліба і наріжемо (поламаємо), відправимо їх в миску.
2. Підігріваємо молоко і заливаємо їм хліб.
3. Ми залишаємо так на тридцять хвилин, щоб хліб просочився. Протягом всього часу періодично розминаємо хліб в кашку. Додаємо цукор.
4. Розтоплюємо масло і додаємо в миску, туди ж відправляємо і яйця.
5. Все ретельно перемішуємо і залишаємо ще на тридцять хвилин.
6. Форму для випічки змащуємо маслом або застилає пергаментом, викладаємо отриману масу. Ставимо в духовку при температурі 180-190 градусів і випікаємо годину.
7. Дістаємо готову запіканку з духовки і заливаємо її сиропом від варення, даємо охолонути і розрізаємо на шматочки для подачі. Все готово, можна пробувати ледачу запіканку з черствого хліба.